Actualitate

Casă dărăpănată din anii '50, la preț de vilă în Cluj-Napoca! 700.000 euro pentru pereți care stau să cadă. FOTO

O casă din Cluj-Napoca din anii '50, aflată într-o stare deplorabilă, este scoasă la vânzare la prețul de 700.000 euro. Deși este situată într-o zonă bună, prețul întrece orice limită de bun simț.

 

 


O casă dărăpănată din Cluj, construită în anii '50 a fost scoasă la vânzare la prețul de 700.000 euro. Deși spațiul este destul de mare, nu este suficient pentru a justica prețul care încalcă orice limită de bun simț.

 


În descrierea anunțului, agentul imobiliar a precizat că terenul are suprafața de 559 m2, suprafața pe care este construită casa fiind de 130 m². Totodată, casa „trebuie renovată complet”.

Imobilul a fost construit în anul 1950, pe strada Septimiu Albini din Cluj-Napoca. În anunț, prețul pe metru pătrat este de 5.385 euro. Potrivit site-ului compariimobiliare.ro, prețul mediu al caselor de vânzare din Gheorgheni este de 1950 euro pe metru pătrat. Totodată, prețul mediu al terenului de vânzare în acest cartier este de 478 euro pe metru pătrat.


Oferta a fost descrisă în felul următor: „Trust Imobiliare vă propune spre vânzare casă veche, pe strada Septimiu Albini. Imobilul este situat aproape de sensul giratoriu de pe str. Titulescu. Terenul de care dispune imobilul este de 559mp. Casa trebuie renovată complet. Fiind suprafața terenului mare, există posibilitate bună de investiție.”

Casa dispune de trei camere, dintre care una e un dormitor, iar alta baia și o bucătărie.


Casă de pe vremea comunismului, la preț de „ultimă generație”. GALERIE FOTO

Prețurile caselor din Cluj-Napoca devin din ce în ce mai nesimțite. O casă de 70 de metri pătrați, care este prezentată drept „vilă”  este pusă la vânzare la prețul de 870.000 de euro. Singurul beneficiu la această casă este terenul care are 860 de metri pătrați, dar cu toate acestea prețul pe care îl cere propietarul întrece orice barieră de bun simț. Potrivit site-ului de imoniliare, prețul casei este cu 413% mai mare decât prețul mediu oferit pe piața imobiliară.

Casa are două camere, o baie și o bucătărie iar starea nu este una prea bună, ci chiar în descrierea anunțului se specifică faptul că este necesară o renovare. Casa este pe strada Henri Barbusse, în cartierul Mărăști iar anul construcției este 1968.


Interiorul este „decorat” mai pe stilul rustic, dar nu cu mobilă de calitate sau vintage, ci pur și simplu mobilă de pe vremea comunismului. Baia este sub orice critică, de la spațiul pe care îl oferă până la finisarea ei. Prețul cerut se aseamănă cu alte prețuri din Cluj-Napoca, doar că diferența este că proprietățile de acest gen dispun de 10 camere iar condițiile sunt pe măsură.

„Construcția este făcută pe un singur nivel, parter, aria construită fiind de 60 mp, iar suprafața utilă de aprox. 52 mp, la care se adaugă pivnița. În curtea din fața casei există 3 locuri de parcare, iar în spate sunt amenajate 2 garaje. Casa necesită renovare, poate fi extinsă și modernizată sau demolată, în funcție de dorințe”, se arată în descierea anunțului de vânzare.

Casa are electricitate, canalizare și apă curentă. De asemenea, ca și particularități, anunțul prezintă garajul și podul. Cu toate că această casă are tot felul de „condiții”, prețul este unul exagerat care nu se ridică deloc la cererile clienților.

CITEȘTE ȘI:

Cocioabă la preț de palat! O casă în paragină de la marginea Clujului, la vânzare cu 137.000 euro. Culmea nesimțirii! FOTO

 

Preț nesimțit pentru o casă dărăpănată din Gruia! Bordei cu două camere, la vânzare cu 170.000 euro. GALERIE FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter