Monitorul Cartierelor

Cocioabă la preț de palat! O casă în paragină de la marginea Clujului, la vânzare cu 137.000 euro. Culmea nesimțirii! FOTO

O casă din Cluj-Napoca, aflată în paragină, a ieșit pe piața imobiliară la o sumă de aproape 140.000 de euro. Cu toate că tencuiala stă să cadă de tot, casa a fost descrisă doar ca o „construcție veche”.

 

 


O casă foarte veche de pe strada Maramureșului din Cluj-Napoca, uitată de mult timp, a fost scoasă la vânzare la suma de 137.000 de euro.

 


Construcția este compartimentată în patru camere, un hol, o bucătărie, o baie și pivnița. Locuința are 89 metri pătrați, suprafața terenului este de 297 metri pătrați și frontul stradal de 12,2 metri pătrați.

Chiar dacă această casă pare nelocuibilă, facilitățile esențiale nu lipsesc. Casa are centrală termică, conductă de gaze naturale, electricitate, apă curentă și canalizare. Totuși, prețul la care este vândută este de-a dreptul exagerat.


Anunțul de pe site-ul de imobiliare sună în felul următor: „ImoPerformance oferă spre vanzare casă individuală situată pe str. Maramureșului, în zona „La Ciupercă”. Casa este construcție veche, are 89 mp si este compartimentată astfel: 4 camere, hol, 1 bucătărie, 1 baie și pivniță. Suprafața aferenta de teren este de 397 mp, iar frontul stradal măsoară 12,2 mp.

Poziționarea foarte bună a proprietății o recomandă ca fiind o bună investiție, atât pentru construcția unui duplex, cât și pentru a unei case individuale. Casa este construită în calcan și se poate obține acordul vecinilor atât pentru renovare/extindere, cât și pentru o construcție nouă.”


Prețurile la apartamente au crescut în pandemie

În ciuda pandemiei de COVID-19, prețurile la apartamentele din Cluj-Napoca au continuat să crească. Clujul este pe primul loc la prețurile acestora, dintre marile orașe.

După ce au crescut 1,2% în noiembrie, mărirea prețurile apartamentelor a continuat și în ultima lună din anul 2020.


În decembrie, Indicele Imobiliare.ro s-a menținut la nivelul din noiembrie, respectiv 1.840 de euro/mp, însă în condițiile unui avans de 7,5% față de începutul anului (când pretențiile vânzătorilor se situau la 1.712 euro/mp).

Pozele au fost preluate de pe site-ul de imobiliare ImoPerformance.

CITEȘTE ȘI:

78 de străzi, alei și trotuare din Cluj-Napoca, asfaltate în 2020. VEZI LISTA

 

Încep lucrările la trei noi parkinguri, cu aproape 900 de locuri. Care sunt acestea?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter