Actualitate

Casă de pe vremea comunismului, la preț de „ultimă generație”. Ei o numesc „vilă” și o vând la 900.000 de euro. GALERIE FOTO

O casă din Cluj care dispune doar de două camere și care necesită renovare completă are prețul de 870.000 de euro! Chiar dacă proprietatea dispune de un teren mare, prețul întrece orice barieră de bun simț.

 

 


Prețurile caselor din Cluj-Napoca devin din ce în ce mai nesimțite. O casă de 70 de metri pătrați, care este prezentată drept „vilă”  este pusă la vânzare la prețul de 870.000 de euro. Singurul beneficiu la această casă este terenul care are 860 de metri pătrați, dar cu toate acestea prețul pe care îl cere propietarul întrece orice barieră de bun simț. Potrivit site-ului de imoniliare, prețul casei este cu 413% mai mare decât prețul mediu oferit pe piața imobiliară.

 


Casa are două camera, o baie și o bucătărie iar starea nu este una prea bună, ci chiar în descrierea anunțului se specifică faptul că este necesară o renovare. Casa este pe strada Henri Barbusse,în cartierul Mărăști iar anul construcției este 1968.

Casă de două camere la preț de castel!

Interiorul este „decorat” mai pe stilul rustic, dar nu cu mobilă de calitate sau vintage, ci pur și simplu mobilă de pe vremea comunismului. Baia este sub orice critică, de la spațiul pe care îl oferă până la finisarea ei. Prețul cerut se aseamănă cu alte prețuri din Cluj-Napoca, doar că diferența este că proprietățile de acest gen dispun de 10 camere iar condițiile sunt pe măsură.


„Construcția este făcută pe un singur nivel, parter, aria construită fiind de 60 mp, iar suprafața utilă de aprox. 52 mp, la care se adaugă pivnița. În curtea din fața casei există 3 locuri de parcare, iar în spate sunt amenajate 2 garaje. Casa necesită renovare, poate fi extinsă și modernizată sau demolată, în funcție de dorințe”, se arată în descierea anunțului de vânzare.

Casa are electricitate, canalizare și apă curentă. De asemenea, ca și particularități, anunțul prezintă garajul și podul. Cu toate că această casă are tot felul de „condiții”, prețul este unul exagerat care nu se ridică deloc la cererile clienților.


Cocioabe la preț de palat! Clujul este plin de astfel de „oferte”

Nu este prima „ofertă” de acest gen. Clujul este cunoscut pentru prețurile exaggerate și de cele mai multe ori condițiile care sunt oferite nu justifică prețul cerut.

O casă foarte veche de pe strada Maramureșului din Cluj-Napoca, uitată de mult timp, a fost scoasă la vânzare la suma de 137.000 de euro. Locuința are 89 metri pătrați, suprafața terenului este de 297 metri pătrați și frontul stradal de 12,2 metri pătrați. Din nou, condițiile oferite nu se ridică la prețul cerut.


Mai multe detalii și fotografii aici.

O altă casă dărăpănată din cartierul Gruia, Cluj-Napoca, a ieșit pe piața imobiliară la vânzare cu aproape 170.000 de euro. Bordeiul, situat în zona Tăieturii Turcului, este amplasat pe un teren de 391 mp, cu frontul de aproximativ 22 m.

Mai multe detalii și fotografii aici.

Prețurile apartamentelor din Cluj au crescut în pandemie

În ciuda pandemiei de COVID-19, prețurile la apartamentele din Cluj-Napoca au continuat să crească. Clujul este pe primul loc la prețurile acestora, dintre marile orașe.

După ce au crescut 1,2% în noiembrie, mărirea prețurile apartamentelor a continuat și în ultima lună din anul 2020.

În decembrie, Indicele Imobiliare.ro s-a menținut la nivelul din noiembrie, respectiv 1.840 de euro/mp, însă în condițiile unui avans de 7,5% față de începutul anului (când pretențiile vânzătorilor se situau la 1.712 euro/mp).

CITEȘTE ȘI:

Cocioabă la preț de palat! O casă în paragină de la marginea Clujului, la vânzare cu 137.000 euro. Culmea nesimțirii! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter