Actualitate

Cine este Abdul Rahim, omul care făcea legea la Tarnița? A provocat un ACCIDENT mortal și are un TIGRU

Abdul Rahim este omul care deținea o afacere bănoasă cu ambarcațiuni cu motor pe lacul Tarnița, iar în ultimele zile s-a remarcat cu o serie de amenințări în direcția lui Adrian Dohotaru.

 

UPDATE: Abdul Rahim a transmis un drept la replică pe acest subiect. Citește AICI ce a avut de spus omul de afaceri în apărarea lui.


Abdul Rahim este un personaj cunoscut în Cluj, fiind unul dintre cei mai puternici oameni din punct de vedere financiar. Rahim deține un service auto specializat pe cutii de viteză, dar și o firmă care închiriază mașini de lux. În plus, bărbatul avea și o afacere profitabilă cu ambarcațiuni cu motor pe lacul Tarnița, dar și un ponton.

Abdul Rahim, conflict cu Adrian Dohotaru

Între cetățeanul cu origini arabe și Adrian Dohotaru a pornit un adevărat război în ultimii ani. Ecologistul clujean a luptat pentru interzicerea bărcilor cu motor pe lacul Tarnița și astfel a intrat în colimatorul lui Abdul.


De-a lungul ultimelor luni, Abdul l-a atacat constant pe Dohotaru pe rețelele de socializare și l-a amenințat că va muri în Lacul Tarnița în cele din urmă.

„Mi-a spus că o să «mor în chinuri la Tarnița», că o să mă înec. M-a făcut «bă, homosexualule!» în mod repetat, la care l-am întrebat ce are cu homosexualii. După care mi-a zis că n-are nimic, dar că «ar face dragoste cu mine». Bineînțeles, la așa replică, i-am recomandat un psiholog, un psihiatru chiar. La care a replicat că psihologii sunt «ca voi, politicienii, niște mincinoși».”, i-ar fi transmis Abdul lui Dohotaru.


Dohotaru și ecologiștii clujeni au câștigat lupta cu Abdul Rahim, iar Lacul Tarnița și Beliș-Fântânele nu mai pot fi utilizate de pasionații bărcilor cu motor.

Abdul Rahim a provocat un accident mortal

Rahim s-a făcut remarcat prima dată în mass-media clujeană în 2015, atunci când a provocat un accident în care fosta lui iubită și-a pierdut viața.


„În jurul orei 12.30 poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în zona montană, în apropierea drumului județean 107S, a avut loc un accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, din localitatea Suceagu. Din primele informații reiese că victima era pasageră într-un vehicul off-road, care s-a răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci, la data de 1 mai, 2015.

Rahim este un pasionat al sporturilor extreme și ar fi vrut să urce o pantă extrem de abruptă cu o mașină off-road modificată. Din păcate, șoferul a pierdut controlul mașinii și autoturismul s-a răsturnat și ar fi căzut aproape 100 de metri la vale.


Cetățeanul cu originii arabe a scăpat miraculos din accident, dar pentru Simona Candrea nu s-a mai putut face nimic.

Tot miraculos a scăpat și de închisoare Abdul Rahim în urma accidentului provocat în zona localității Suceagu. Conform anchetei dispusă la vremea respective, Abdul Rahim Jousouf Hadil a fost considerat vinovat pentru producerea accidentului și a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Bărbatul s-a ales cu o condamnare  de 1 an și 6 luni cu suspendare, fiind sub supraveghere.

Bărbatul cu origini arabe este pasionat de tigrii

Abdul Rahim este un mare fan al tigrilor și din acest motiv și-a cumpărat un tigru pe care ține într-un spațiu generos. Tigrul lui Rahim se bucură de un spațiu de aproape 1000 de mp și are parte de cele mai bune tratamente.

Bărbatul cu orgini arabe are toate actele necesare pentru deținerea tigrului bengalez, conform unor verificări efectuate de polițiști anul trecut.

„Polițiștii au găsit imagini pe internet, s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări la locuința unui bărbat domiciliat în comuna Gilău. Era în legalitate, în sensul în care existau documente de proveniență ale animalului, iar mai departe s-au sesizat autoritățile competente în domeniu, respectiv, Direcția de Sănătate Veterinară și Autoritatea de Protecție a Mediului care au preluat verificările în cauză”, au transmis reprezentații IPJ la vremea respectivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter