Actualitate

HOROSCOP 13 decembrie 2020. Peștii realizează că sunt trădați de un prieten. Taurii vor fi implicați într-un scandal

Horoscop 13 decembrie 2020. Leii stau prost cu banii, iar balanțele își pun singure piedici

 


Horoscop 13 decembrie 2020. Ziua de duminică vine cu emoții puternice pentru toate zodiile. Planurile lor se vor schimba radical.


 

Horoscop 13 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Ai niște emoții puternice pe care încerci din răsputeri să le ții pentru tine. Nu le mai ascunde atât de mult, cei dragi ție merită să știe exact cum te simți față de ei și pe ce poziție se află în viața ta. Ți-ar face și ție viața mai ușoară dacă i-ai asculta măcar odată, ți-ai spune atât problemele, cât și sentimentele plăcute pe care le resimți, și ați putea să trăiți în armonie împreună.


Horoscop 13 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Scandalul bate la ușă, iar o surpiză neplăcută te face să îți schimbi planurile pe care ți le-ai făcut. Încerci să schimbi direcția zilei de azi, dar trebuie să îți înfrunți problemele. Dacă încerci să lași așteptările la o parte și să gândești puțin mai realist problema, totul s-ar putea schimba și ai putea să te reîntorci la planurile inițiale. Nu-i subestima pe cei din jur. Fii atent la cine îți e cu adevărat aproape.

Horoscop 13 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Astăzi ești creativ, iar vremea îți e favorabilă. Nu prea ai chef să ieși din casă, sperând la o zi odihnitoare, dar cineva te convinge să îți ieși din zona de confort. O activitate de grup posibil să aibă loc, o plimbare sau chiar o călătorie. Ești mult mai energic decât te așteptai. Treci printr-o perioadă dificilă, dar nu lăsa acest aspect să îți ruineze ziua.


Horoscop 13 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. E o zi minunată pentru nativul din zodia rac. Astăzi nu îți pasă de părerile din jurul tău, care îți măcinau subconștientul până în prezent. Ești mult mai încrezător și activ. O vizită din cursul zilei de azi te va face fericit, dar s-ar putea să întâmpini câteva probleme. Încearcă să treci cu vederea. La final de zi te așteaptă acasă o surpriză.

Horoscop 13 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Situația financiară s-ar putea să nu fie cea mai favorabilă astăzi. Realizezi că o mare parte din bani s-au risipit cât ai zice „pește”, dar nu știi unde. Ai mai mare grijă la ce faci cu cheltuielile. Abia ai luat salariul, iar facturile nu le-ai plătit încă. Nu ți-ai dori să rămâi fără nicio monedă în buzunar. În ceea ce privește partea sentimentală, situația este puțin mai bună. Nu sunt semne de dispute, dar ai grijă să nu intri într-o rutină cu partenerul de viață.


Horoscop 13 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioara. Gândești pozitiv pentru că ți-ai început bine ziua. Asta este trăsătura cea mai de admirat a ta. Poți să zâmbești și să vezi imaginea de ansamblu, făcând abstracție de aspectele neplăcute din trecutul apropiat. Te simți mai sufletit azi, așa că îi vei ajuta și pe alții să zâmbească. Ai grijă doar pe cine decizi să ajuți azi, unele persoane s-ar putea să încerce să te joace pe degete.

Horoscop 13 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanta. Ești încărcată în treabă, chiar și duminica. Te întrebi ce ai făcut greșit ca să nu meriți o zi liberă și dedicată numai ție, când întrebarea cea bună e de ce îți pui singură piedici? Încearcă să nu te mai încarci și ia lucrurile încet, pe rând, cu mai multă răbdare. Astfel, poți să fi atentă și la miciile detalii semnificative care îți apar în cale. Ar putea să te surprindă plăcut unele dintre ele.


Horoscop 13 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Ești tare îngândurat azi. Capul îți stă doar la ziua de mâine chiar dacă trebuie să te bucuri de ziua ta liberă. Ce-i drept, o perioadă încărcată de sarcini se apropie și ar putea să te încarce de stres. Încearcă să te relaxezi cât mai poți înainte să înceapă furtuna. Ai nevoie să comunici cât mai mult posibil, să construiești relații care să îți ia gândul de la probleme.

Horoscop 13 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Sagetator. Astăzi uiți de ranchiună și încerci să refaci relațiile care erau importante pentru tine. Încerci să petreci mai mult timp cu familia și partenerul de viață, te gândești să începi deja cu cadourile de Crăciun, ceva s-a schimbat, dar ești mult mai emotiv astăzi. Nostalgia te cuprinde. Încearcă să te ții și în formă fiidcă ești cam rigid fizic în ultimul timp. Sportul te va ajuta, mai ales la sănătate.

Horoscop 13 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Vrei să investești mai mult timp în dezvoltarea ta personală. Acest lucru te preocupă mult azi. Mereu ai simțit nevoia să înveți ceva nou, poate o limbă străină sau să înveți să folosești un program nou în design. O schimbare te va ajuta mult, dar nu știi cu ce și de unde să te apuci. Te-ai apuca de mai multe lucruri în același timp, dar mai bine ai lua-o încet. Te-ai putea supraîncărcat dacă nu iei lucrurile pas cu pas.

Horoscop 13 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Varsator. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu cineva pe care apreciezi de mult timp. Această persoană te face să te descoperi mai mult pe tine și să îți exploatezi sentimentele. Nu te mulţumi doar să acorzi gesturi de afecțiune și admirație. Le meriți și tu. Încearcă să nu te axezi doar ce vor ceilalți, gândește-te și la nevoile tale.

Horoscop 13 decembrie 2020. Pești

Zodia Pesti. Vrei să intri într-un conflic cu un prieten pentru că l-ai prins cu o minciună. Nu accepți comportamentul său și vrei să îl faci să îi pară rău, dar metodele tale nu par să funcționeze. Încearcă să abordezi într-un mod diferit situația. Fii intuitiv, nu te lăsa ghidat pe vorbele pe care ți le aruncă. Poate va fi nevoie să te eliberezi de această persoană într-un final. Pare că nu îți face bine și o să te trădeze din nou.

abonare newsletter