Actualitate

Trei bărbați din Cluj au fost reținuți pentru FURT CALIFICAT

Trei bărbați din județul Cluj au fost reținuți miercuri pentru furt calificat. Aceștia au furat diverse componente ale mașinilor parcate pe străzile municipiului Cluj-Napoca.

 

 


Trei bărbați din localitatea Apahida, județul Cluj au fost prinși, miercuri,  în timp ce furau un catalizator auto de pe un autoturism parcat pe strada Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca.

 


Reținuți pentru furt calificat

„Cu ocazia investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în cursul serii, cei trei bărbați se deplasau pe raza municipiului Cluj-Napoca, ocazie cu care aceștia sustrăgeau diverse componente ale unor autoturisme parcate pe străzile din municipiu”, a transmis IPJ Cluj.

În mașina celor trei bărbați de 38, 23, respectiv 21 de ani, au fost găsite mai multe obiecte, precum „un element de eșapament auto, un catalizator de evacuare noxe, 3 cricuri mecanice de ridicare auto și 3 discuri pentru flex”. De asemenea, aceștia aveau mănuși textile asupra lor.


Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de luare de măsuri preventive privative de libertate.

CITEȘTE ȘI:


ACCIDENT GRAV în Florești! Un șofer s-a IZBIT de o mașină după ce a intrat pe contrasens.FOTO

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter