Actualitate

Percheziții la Cluj într-un dosar de evaziune fiscală de 6 milioane de lei, cu sticlă reciclată

Percheziții la Cluj și în alte patru județe, într-un dosar de evaziune fiscală şi înşelăciune cu prejudiciu de peste 6.000.000 lei.

Percheziții la Cluj într-un dosar de evaziune fiscală de 6 milioane de lei, cu sticlă reciclată

 

 


Şapte percheziţii domiciliare şi la sediile unor firme au loc, joi dimineaţă, în judeţele Bihor, Cluj, Olt, Vâlcea şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală şi înşelăciune cu prejudiciu de peste 6.000.000 lei, anunţă Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

 


Percheziţiile sunt făcute de poliţişti din Bihor, de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de structurile similare din judeţele în care au loc acţiunile, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

„În urma cercetărilor efectuate până în prezent, reprezentanţii a patru societăţi comerciale din judeţele Bihor, Cluj, Vâlcea şi Argeş sunt bănuiţi că, în perioada 2018 - 2019, ar fi creat un mecanism fraudulos, prin care ar fi colectat, transportat şi reciclat 3.113.669 kilograme de deşeuri de ambalaje din sticlă, inducând astfel în eroare autorităţile de mediu ale statului. Prejudiciul estimat, cauzat astfel bugetului consolidat al statului, este de 6.227.338 de lei", se precizează în comunicat.


La finalizarea percheziţiilor, vor fi puse în executare şase mandate de aducere.

CITEȘTE ȘI


Captură impresionantă de droguri a DIICOT Cluj. Peste 140 de kilograme de cannabis au fost confiscate - VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter