Actualitate

VIDEO. Cum arată lucrările pe Autostrada A10 Sebeș - Turda ? Se deschide circulației lotul 1 până la finalul anului ?

O filmare aeriană prezintă stagiul lucrărilor de pe Autostrada Sebeș - Turda, drum de mare viteză pe care autoritățile se laudă că îl finalizează în acest an.

VIDEO. Cum arată lucrările pe Autostrada A10 Sebeș - Turda ? Autoritățile se laudă că termină drumul de mare viteză până la finalul anului VIDEO. Cum arată lucrările pe Autostrada A10 Sebeș - Turda ? Autoritățile se laudă că termină drumul de mare viteză până la finalul anului

 

 


Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a declarat în repetate rânduri că Autostrada A10 Sebeș - Turda va fi gata până la finalul lui 2020, dar realitatea în contrazice crunt. În filmarea realizată de forumul peundemerg.ro se poate observa situația din teren  și cât de mult mai este de muncă la nodul rutier de la Sebeș.

Probleme mari sunt și la rampa peste DN1, acolo unde o bucată din pasaj lipsește complet, ia constructorul întârzie lucrarea respectivă din cauza unei conducte „buclucașe”:


De la București lucrările arată bine

Lucian Bode nu este îngrijorat de ritmul lucrărilor și a anunțat că Lotul 1 va fi deschis complet circulației.

„Și pe Lotul 1 și pe Lotul 2 e mult de lucru. Noi vrem ca Lotul 1 (n.r. să fie deschis complet), dar pentru asta trebuie să clarificăm un litigiu pe care îl avem cu antreprenorul, dintr-un claim mai vechi. Sper să clarificăm pentru a plăti ce avem de plătit din acel claim. Cu facturile suntem la zi. Ne zic să le virăm banii ca să poată să continue. Ține de CNAIR și sper să se rezolve. Ne dorim să dăm în trafic Lotul 1”, a declarat Bode.

abonare newsletter