Actualitate

Zodiile care sărută cel mai bine. Află cum săruți în funcție de zodie! Partenerul tău se pricepe?

Zodiile care sărută cel mai bine. Te-ai întrebat vreodată cât de bine te descurci în arta sărutului? Zodia ta îți poate spune cum te descriu astrele!

Zodiile care sărută cel mai bine. Află cum săruți în funcție de zodie! Partenerul tău se pricepe? Zodiile care sărută cel mai bine. Află cum săruți în funcție de zodie! Partenerul tău se pricepe?

 

 


Zodiile care sărută cel mai bine. Dacă ai vrut vreodată să știi cât de bine săruți, astrele îți pot răspunde la întrebare, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Bineînțeles, experiența își spune cuvântul, dar este vorba despre suflet, nu despre tehnică și exercițiu.

 


Zodiile care sărută cel mai bine. Berbec

Acest nativ este cel mai senzual și pasional. Fie că este vorba despre un sărut franțuzesc sau o simplă atingere a buzelor, nativii acestei zodii se folosesc de această formă de manifestare a afecțiunii pentru a trezi dorința în partenerul lor.

Zodiile care sărută cel mai bine. Taur


Taurii preferă săruturile lente și romantice, motiv pentru care sunt adesea apreciați de jumătatea lor. Faptul că nu se grăbesc îi transformă în parteneri loiali, care pun tot sufletul în relație și își doresc să ofere doar ce e mai bun sufletului lor pereche.

Zodiile care sărută cel mai bine. Gemeni

Romantici prin excelență, nativii în Gemeni sunt fericiții posesori ai unei tehnici de sărut care i-au transformat în adevărați maeștri. Dacă am fi puși în situația de a descrie în trei cuvinte sărutul unui Geamăn am spune: special, diferit și cald.


Zodiile care sărută cel mai bine. Rac

Racii sunt, în general, persoane extrem de afectuoase, trăsătură care se reflectă în totalitate și în felul în care sărută. Pentru ei, acest gest este una dintre marile dovezi de iubire pe care la pot manifesta față de partener, așa cp puterea sentimentelor se reflectă efectiv în sărut.


Zodiile care sărută cel mai bine. Leu

Leii sunt deopotrivă senzuali, agresivi și extrem de pasionali atunci când își sărută partenerii. Cu o atitudine îndrăzneață și nonconformistă, ei încearcă să transforme experiența unei relații în general într-o adevărată aventură, iar această dorință se transpune și în felul în care își sărută jumătățile.

Zodiile care sărută cel mai bine. Fecioară

Nativii din Fecioară adoră să dețină controlul și de aceea modul în care sărută este, adesea, timid, Ei își înfrânează pornirile pasionale și preferă echilibrul, motiv pentru care modul în care sărută nu se numără printre cele mai năucitoare experiențe pe care le pot oferi perechilor lor.

Zodiile care sărută cel mai bine. Balanță

Balanțele sunt precaute și extrem de calculate. Dacă învață să renunțe la inhibiții și prejudecăți însă, se pot transforma în adevărate „fiare” într-ale sărutului.

Zodiile care sărută cel mai bine. Scorpion

Pentru nativii acestei zodii, sărutul este expresia cea mai umilă a dragoste. Ei preferă să își alinte partenerii nu doar prin atingerea buzelor, ci prin atingeri și mângâieri care să îi aducă pe aceștia în al nouălea cer.

Zodiile care sărută cel mai bine. Săgetător

Săgetătorii sunt plini de surprize, trăsătură care se reflectă și în felul în care își sărută jumătățile. Le place să fure un sărut, profită de orice ocazie pentru a face acest lucru, iar partenerii lor nu se simt niciodată plictisiți în preajma lor.

Zodiile care sărută cel mai bine. Capricorn

Capricornii spun printr-un sărut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor. De fiecare dată când partenerii lor se simt triști, deprimați sau stresați, sărutul senzual al Capricornilor se poate transforma într-un adevărat remediu. Sărutul nativilor din această zodie este profund, intens și creează dependență.

Zodiile care sărută cel mai bine. Vărsător

Arta sărutului este tratată cu adevărată seriozitate de Vărsători, care obișnuiesc să fie senzuali și intimi în momentul în care oferă acest gest de afecțiune celor la care țin. Nativii acestei zodii urăsc să închidă ochii și preferă să flirteze înainte să își apropie buzele de cele ale partenerului.

Zodiile care sărută cel mai bine.  Pești

Peștii își doresc să sărute perfect, romantic, intim și plin de afecțiune. Pe lângă gesturi de afecțiune, ei își alintă adesea perechea cu daruri pline de semnificație, care le fac plăcere celor care îi iubesc.

CITEȘTE ȘI:

HOROSCOP 9 octombrie 2020. Peștii eșuează astăzi, iar Leii primesc vești uimitoare!

 

 

 

 

abonare newsletter