Actualitate

HOROSCOP 9 octombrie 2020. Peștii eșuează astăzi, iar Leii primesc vești uimitoare!

Horoscop 9 octombrie 2020. Gemenii au parte de nenumărate surprize, însă Racii sunt captivi în rutina zilnică.

HOROSCOP 9 octombrie 2020. Peștii eșuează astăzi, iar Leii primesc vești uimitoare! HOROSCOP 9 octombrie 2020. Peștii eșuează astăzi, iar Leii primesc vești uimitoare!

 

 


Horoscop 9 octombrie 2020. Ziua Săgetătorilor este dată peste cap de un eveniment neașteptat. Taurii au o foarte mare presiune pe umeri. Din ce cauză?

 


Horoscop 9 octombrie 2020. Berbec

Vei începe ziua cu o stare de bine ce te va ține până seara. Debordezi de energie, ia ziua de lucru îți va trece ușor și ai timp să-ți termini toate sarcinile. Nu este o zi potrivită pentru rezolvarea problemelor personale. Prietenii sau colegii au nevoie de ajutor și, fie că-ți convine sau nu, ești singurul care îi poate ajuta. Experiența ta de viață îți va fi de folos azi, în acest circumstanțe. Chiar dacă simți că se trage de timp în 4 direcții diferite, rezistă, pentru că efortul tău nu va trece neobservat. Este posibil să planifici o excursie la sfârșit de săptămână.

Horoscop 9 octombrie 2020. Taur

Te concentrezi foarte mult pe muncă și pui multă presiune pe tine. S-ar putea ca stresul să pună stăpânire pe tine la finalul zilei, însă o ieșire cu prietenii sau cu persoana iubită te va ajuta să te relaxezi. Toate merg bine, la lucru e o perioadă calmă, deci nu ai motive de îngrijorare. Tot ce trebuie să faci e să ai grijă cu banii. În timpul liber ai obiceiul de a face unele cheltuieli neprevăzute, care ți-ar putea afecta bugetul.


Horoscop 9 octombrie 2020. Gemeni

Vei avea o zi obositoare la muncă, din acest motiv te bucuri că vine week-end-ul Ajungi, într-un final, la concluzia că un munte de efort nu înseamnă nimic dacă este direcționat greșit. Ia-ți niște timp liber și evaluează la modul serios soluții cu adevărat eficiente pentru problemele tale. S-ar putea să realizezi că te concentrai pe lucruri neimportante, iar cele cărora nu le acordai atenție sunt cu adevărat importante. Te așteaptă o surpriză din partea unei persoane apropiate, un cadou de mult așteptat.

Horoscop 9 octombrie 2020. Rac

Te gândești să începi ceva nou pentru că te-ai cam plictisit de rutina zilnică. Prima parte a zilei este agitată, dar starea de bine va reveni odată ce ajungi acasă și petreci timp cu familia. Trebuie să-ți alegi cu grijă cuvintele pentru a nu supăra pe cineva. Dacă intrați într-un conflict cu  o persoană dragă, încearcă să-ți menții calmul. Totul se va rezolva de la sine. Trebuie să demonstrezi că ești înțelept și prevăzător în plan personal, pentru a-ți fi ascultate sfaturile de către cei din jur.


Horoscop 9 octombrie 2020. Leu

Viața ta profesională este mai bună ca oricând. Vei încheia săptămâna de lucru cu vești extraordinare, poate o colaborare sau o promovare. Seara te vei bucura de timp liber alături de persoana iubită. Iar pentru nativii singuri este o zi prielnică pentru o ieșire în oraș, deoarece există șansa de a cunoaște pe cineva interesant. Vei fi acuzat de comportament nepotrivit de o persoană apropiată și, probabil, va fi din cauza invidiei. Nu pierde timpul cu ea, canalizează-ți, în schimb, energia pentru a te menține sănătos în această perioadă. Asigură-te că mănânci mai sănătos și dormi mai mult.

Horoscop 9 octombrie 2020. Fecioară

Vei trăi azi momente de introspecție. O decizie pe care ai luat-o ar putea fi regândită și reanalizată, pentru că poate nu mai vrei să-ți asumi riscuri sau nu te simți confortabil cu decizia deja luată. Oricum, trebuie să găsești pacea interioară și să iei decizia care te liniștește. Totuși, vei avea o atitudine relaxată, iar acest lucru te va ajuta la muncă. Într-un final vei reuși să te eliberezi de stresul care nu-ți dă pace și să te concentrezi pe treburi. S-ar putea să fii contactat de o cunoștință veche.


Horoscop 9 octombrie 2020. Balanță

Te-ai putea trezi întrebându-te dacă direcția pe care ai ales-o în viață este cea bună, deoarece ți se pare că nimic din ce ai ales nu ți se mai potrivește acum. Vei lua o decizie radicală, care-ți va schimba ceva fie în carieră, fie în viața personală. Astfel, s-ar putea să-ți schimbi jobul sau să pui capăt relației tale. Pe lângă asta, vei trăi o experiență care îți va da încredere într-o forță superioară, însă nu ți se recomandă să te lași pe mâna destinului. Este important să-ți stabilești un scop și să faci orice îți stă în puteri pentru a-l atinge, iar această forță te va ajuta.

Horoscop 9 octombrie 2020. Scorpion

Azi este vorba despre minuțiozitate. Vei purica fiecare proiect la care ai lucrat în ultima perioadă, iar acest lucru este important pentru atingerea scopului final. Nu uita totuși că ești încă la început, iar până la final e cale lungă.  Nu vei termina totul într-o zi și poate vei avea nevoie de ajutor pe alocuri pentru a fi un proiect de succes. Din cauza energiei consumate azi, ar trebui să găsești timp și pentru a te odihni. Proiectul îți va aduce oricum unele venituri substanțiale, lucru care te pune pe gânduri cu privire la modul în care îi vei investi. Ți-ai putea lua o vacanță sau ai putea investi într-o casă.

Horoscop 9 octombrie 2020. Săgetător

Vei avea o zi extrem de agitată. Un eveniment neașteptat îți dă toată ziua peste cap, însă reușești să-i faci față. Nu ai nevoie de astfel de sentimente de panică și agitație în viața ta. Caută un moment a zilei în care să te calmezi. În ciuda faptului că aveai planuri cu prietenii, le amâni pe ziua următoare. Relaxarea va veni cu numeroase surprize plăcute. Concentrează-te, în special, pe carieră sau pe afacerea ta. Există posibilitatea de a întâlni un nou partener de afaceri.

Horoscop 9 octombrie 2020. Capricorn

Azi este despre cariera ta. Ai ocazia de a atinge un obiectiv uriaș, care până acum nu a fost posibil. Trebuie să începi o nouă colaborare, iar un coleg te va ajuta să pui bazele unui nou proiect de succes. Trebuie să te gândești serios la situația personală. Dacă ești îndepărtat de partener, trebuie să depui efort pentru împăcare. Ar fi bine să-i acorzi atenție suplimentară partenerului de viață și să nu ignori sentimentele lui pentru tine. Chiar dacă apar mici dispute, trebuie rezolvate cu calm.

Horoscop 9 octombrie 2020. Vărsător

S-ar putea să ți se pară că ziua de lucru trece greu, dar asta doar din cauza faptului că aștepți cu weekendul cu nerăbdare. Ai doar bani în cap, însă șefii decid dacă meriți bani în plus pentru munca depusă. Totuși, profesionalismul și realizările tale, te ajută să primești o sumă generoasă. Vei face tranzacții destul de mari, însă casa ta necesită unele schimbări. În viața personală, ar putea izbucni un conflict acasă, care se poate agrava dacă nu vei ceda. Cu toate acestea, seara vei ieși cu prietenii sau la cină cu persoana iubită.

Horoscop 9 octombrie 2020. Pești

Vei deborda de energie încă de la auzul ceasului deșteptător. Ai o zi productivă și poate fi vorba de o sumă mare de bani, ca răsplată pentru munca depusă în ultimul timp. Azi vei realiza că abilitățile tale de negociere nu sunt grozave, astfel că intervenția neașteptată a unui coleg, care duce conversația în direcția cea bună, te va salva de la eșec. Trebui să nu uiți să-ți exprimi recunoștința. Spre seară te vei simți nostalgic și îți vei aduce aminte de momente din trecut, odată ce te întâlnești cu un fost partener sau un prieten. În week-end te vei relaxa cu o carte bună sau cu un prânz în familie.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul dragostei. Care sunt cuplurile ce nu se vor despărți niciodată?

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter