Actualitate

Zodiacul dragostei. Care sunt cuplurile ce nu se vor despărți niciodată?

Zodiacul dragostei. În funcție de zodie îți poți da seama dacă tu și partenerul tău sunteți sortiți să fiți împreună pentru o viață întreagă. Află dacă sunteți compatibili!

Zodiacul dragostei. Care sunt cuplurile ce nu se vor despărți niciodată? Zodiacul dragostei. Care sunt cuplurile ce nu se vor despărți niciodată?

 

 


Zodiacul dragostei. Astrele îți pot oferi indicii referitoare la compatibilitatea dintre tine și o altă persoană, în funcție de semnul zodiacal sub care v-ați născut. Poți afla dacă tu și partenerul tău sunteți sortiți unei relații fericite sau sortiți eșecului. Dacă tu și colegul tău de muncă ați avea o relație bună împreună sau nu merită să-ți pierzi timpul.

 


Cele mai compatibile zodii sunt cele care provin din același element. Fiecărei zodii îi este desemnat un anume element - pământ, aer, foc sau apă.

Zodiacul dragostei. Berbec (semn de foc)

Berbecul este un semn de foc, așa că nu e o surpriză că cei născuți sub această zodie sunt compatibili cu alte semne de foc. Totuși, Berbecii se potrivesc destul de bine și semnele de aer.


Compatibilitate: Leu, Săgetător (foc), Gemeni și Vărsător (aer)

Zodiacul dragostei. Taur (semn de pământ)

Taurul este un semn de pământ. El este o persoană tenace și foarte hotărâtă, de încredere și foarte răbdătoare, dar uneori poate fi destul de egoist. Totuși, acest nativ se potrivește cu zodii din două elemente diferite.


Compatibilitate: Rac, Pești (apă), Capricorn, Fecioară (pământ)

Zodiacul dragostei. Gemeni ( semn de aer)

Gemenii sunt, în general, compatibili cu zodiile de aer și de foc. Datorită naturii lor duale, aceștia sunt foarte adaptabili și versatili, dar, pe de altă parte, pot fi și superficiali.


Compatibilitate: Berbec, Leu (foc), Balanță, Vărsător (aer)

Zodiacul dragostei. Rac (semn de apă)

Racii sunt oameni foarte emotivi, care se îndrăgostesc repede și iubesc mult. Totuși, sunt și destul de precauți. Printre trăsăturile lor negative se numără sensibilitatea prea mare și faptul că sunt lipicioși și renunță cu greu la lucruri.

Compatibilitate: Taur, Fecioară (pământ), Scorpion și Pești (apă)

Zodiacul dragostei. Leu (semn de foc)

Leul este compatibil cu alte semne de foc, dar și cu unele semne de aer. Leii sunt vedetele zodiacului, fiind mândri și extraordinar de creativi. Au multă dragoste de dăruit, dar uneori le vine greu să accepte ideile celorlalți.

Compatibilitate: Berbec, Săgetător (foc), Gemeni, Balanță (aer)

Zodiacul dragostei. Fecioară (semn de pământ)

Cei născuți în zodia Fecioară sunt adesea timizi. Ei sunt persoane extrem de pragmatice și analitice, dar și de încredere. Pot fi perfecționiști și mult prea aspri sau critici.

Compatibilitate: Taur, Capricorn (pământ), Scorpion, Rac (apă)

Zodiacul dragostei. Balanță (semn de aer)

Balanțele sunt semne de aer, compatibile cu alte semne de aer, dar și cu semnele de foc. Ele echilibrează zodiacul, sunt diplomatice și fermecătoare. Pe de altă parte, Balanțele pot fi indecise și chiar ușor de amăgit.

Compatibilitate: Gemeni, Vărsător (aer), Leu, Săgetător (foc)

Zodiacul dragostei. Scorpion (semn de apă)

Scorpionii sunt semne de apă, fiind foarte emotivi, puternici și pasionali. Ei au personalități magnetice și fac totul cu hotărâre. Pot ține ranchiună mult timp și sunt destul de geloși.

Compatibilitate: Rac, Pești (apă), Fecioară, Capricorn (pământ)

Zodiacul dragostei. Săgetător (semn de foc)

Cei născuți sub semnul Săgetătorului sunt sinceri, direcți și foarte inteligenți. Pot fi uneori mult prea optimiști și chiar iresponsabili.

Compatibilitate: Berbec, Leu (foc), Balanță, Vărsător (aer)

Zodiacul dragostei. Capricorn (semn de pământ)

Capricornii sunt semne de pământ, foarte practice și grijulii. Capricornii sunt foarte disciplinați și rezervați și se gândesc de o mie de ori înainte de a face ceva. Printre trăsăturile lor se numără rigiditatea, lipsa voinței de a se schimba și pesimismul.

Compatibilitate: Taur, Fecioară (pământ), Scorpion și Pești (apă)

Zodiacul dragostei. Vărsător (semn de aer)

Vărsătorii sunt printre cele mai prietenoase persoane. Sunt foarte inteligenți și creativi, firi loiale și independente. Pot fi însă destul de imprevizibili și cumva detașați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Compatibilitate: Berbec, Săgetător (foc), Gemeni, Balanță (aer)

Zodiacul dragostei. Pești (semn de apă)

Peștii sunt foarte sensibili, specific semnelor de apă. Uneori pot fi prea idealiști și pot păstra prea multe secrete, lucru care le face rău odată și odată.

Compatibilitate: Taur, Capricorn (pământ), Rac, Scorpion (apă)

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

 

 

Zodiacul atracției. Cum îți dai seama că e îndrăgostit de tine în funcție de zodie?

 

 

 

abonare newsletter