Actualitate

Se redeschid restaurantele de la 1 septembrie! Ce condiții speciale au fost impuse?

Toate restaurantele se vor redeschide începând cu 1 septembrie, dar în anumite condiții impuse de Guvern. Care sunt acestea?

 Se redeschid restaurantele de la 1 septembrie! Ce condiții speciale au fost impuse? Se redeschid restaurantele de la 1 septembrie! Ce condiții speciale au fost impuse?

 

 


Reprezentanții HoReCa au participat, miercuri, la discuții cu Guvernul și premierul Ludovic Orban. În urma acestor discuții, s-au impus condiții speciale pentru deschiderea restaurantelor, precum distanțarea fizică și purtarea măștii la intrarea în restaurant.

 


Vor fi aplicate restricții

„De asemenea, ținând seama de regulile de distanțare și regulile sanitare specifice, nu vor putea fi folosite toate mesele. Specialiștii vor stabili, probabil mâine, un prag, o cifră care descrie riscul de infectare și unde va fi depășit, în plan local, prin decizia comisiei județene, se va restricționa funcționarea restaurantelor în interior”, a menționat președintele miercuri.

Patronii de restaurante sunt bucuroși să audă o veste bună după lunile anterioare și asigură Guvernul că sunt pregătiți să respecte normele, ca distanțarea socială să fie posibilă în interior.


 

CITEȘTE ȘI:
 


Protest al angajaților HoReCa în fața restaurantelor și a teraselor unde lucrează. Ce au făcut proprietarii de restaurante din Cluj?

 

EXCLUSIV Proprietarii de restaurant, blocați și de pandemie, și de vreme! Ce spune un chef clujean, fost concurent la MasterChef?

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter