Actualitate

Șoferul băut, vinovat pentru accidentul produs sâmbătă lângă Gilău, a fost arestat pentru 30 de zile

Bărbatul vinovat pentru producerea accidentului de sâmbătă, între localitățile Gilău și Căpușu Mare, a fost arestat preventiv.

Șoferul băut, vinovat pentru accidentului produs sâmbătă lângă Gilău, a fost arestat pentru 30 de zile Șoferul băut, vinovat pentru accidentului produs sâmbătă lângă Gilău, a fost arestat pentru 30 de zile

 

 


Bărbatul de 58 de ani, care din primele informații s-ar face vinovat de producerea accidentului de pe DN1 E60, dintre Gilău și Căpușu Mare, eveniment rutier produs la data de 15.08.2020, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin cu propunere de arestare preventivă.

 


Judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, astfel că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cum s-a produs accidentul?

Un șofer care circula pe DN1 E60, pe direcția Cluj-Napoca - Oradea, a oprit între Gilău și Căpușu Mare pentru a efectua un viraj la stânga, în curtea unui local public. În timp ce conducătorul auto aștepta să efectueze manevra în condiții de siguranță, în spate s-a format o coloană.


În momentul în care conducătorul auto se afla în viraj stânga, un autovehicul aflat în depășirea coloanei a intrat în coliziune cu acesta. Ulterior impactului dintre cele două autovehicule, cel care efectua virajul a fost proiectat în alt autovehicul care circula dinspre Oradea spre Cluj-Napoca.

Șoferul băut a fugit de la locul accidentului

Conducătorul auto care a efectuat manevra de depășire a părăsit inițial locul accidentului apoi a revenit, moment în care polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului au fost rănite două persoane, informează IPJ Cluj.


Pompierii au găsit trei autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea rămăsese încarcerat un bărbat de circa 20 de ani, în stare gravă. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Au mai fost consultate trei persoane, dintre care o femeie de 20 de ani a fost transportată la spital, care prezenta la prima evaluare afecțiuni ușoare.

 


CITEȘTE ȘI

FOTO Mai multe persoane au fost implicate într-un accident rutier

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter