Actualitate

Tupeu incredibil în plină stradă! Ce au reușit să facă doi tineri, printre care un țânc de 14 ani?

Ziua în amiaza mare, doi tineri au recurs la un gest plin de tupeu într-o zonă aglomerată din Cluj-Napoca.

Tupeu incredibil în plină stradă! Ce au reușit să facă doi tineri, printre care un puștan de 14 ani? Tupeu incredibil în plină stradă! Ce au reușit să facă doi tineri, printre care un puștan de 14 ani?

La data de 6 iulie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 2 Poliție Cluj-Napoca au reţinut un tânăr de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Cel în cauză, la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 13:10, împreună cu un minor de 14 ani, au sustras de pe un autoturism staţionat în cartierul Mărăşti două biciclete, cauzând un prejudiciu de circa 4.000 lei.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Cluj-Napoca, în vederea continuării cercetărilor.

Bicicletele au fost recuperate de către poliţişti, de pe una dintre acestea lipsind componente în valoare aproximativă de 200 lei.


CITEȘTE ȘI:

Atenție pe cine primiți în casă! Hoții au găsit o metodă INEDITĂ de a jefui ziua în amiaza mare
 

abonare newsletter