Actualitate

Accident grav pe Autostrada Transilvania, lângă Turda. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe A3.

Accident grav pe Autostrada Transilvania, lângă Turda. A fost solicitat elicopterul SMURD

UPDATE IPJ Cluj. Un șofer de 45 de ani, din județul Covasna, în timp ce se deplasa pe A3 direcția Gilău spre Turda, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare, fiind surprins și accidentat de o mașină condusă de un bărbat de 34 de ani, din judetul Cluj. În urma coliziunii, bărbatul de 45 de ani a decedat, iar o femeie de 72 de ani, pasager în același autoturism, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

UPDATE. Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate, iar în unul dintre acestea erau două persoane încarcerate, o femeie de circa 70 de ani și un bărbat de 45 de ani, care era în stare de inconștiență. S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a debloca și extrage cele două persoane din autoturismul contorsionat, după care s-au constatat că bărbatul nu mai prezintă semnale vitale.


Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au putut readuce semnele vitale ale bărbatului.

Femeia extrasă din autoturism a fost preluată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil.


Știrea inițială

Potrivit ISU Cluj, un grav accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă, pe autostrada A3, la ieșirea înspre municipiul Turda, pe sensul de mers dinspre Sebeș spre Turda.


În momentul de față, se acordă asistență medicală de urgență pentru două persoane, dintre care una este inconștientă. S-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD.

Intervin la locul evenimentului două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.


CITEȘTE ȘI

Cine era tanărul care a provocat accidentul de pe centura Vâlcele Apahida? Avea permis doar de câteva luni!

 

abonare newsletter