Actualitate

Cine era tanărul care a provocat accidentul de pe centura Vâlcele Apahida? Avea permis doar de câteva luni!

Trei persoane și-au pierdut viața miercuri dimineața, pe centura Vâlcele-Apahida, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un TIR.

Cine era tanărul care a provocat accidentul de pe centura Vâlcele Apahida? Avea permis doar de câteva luni! Cine era tanărul care a provocat accidentul de pe centura Vâlcele Apahida? Avea permis doar de câteva luni!

Autoturismul care a intrat într-un TIR pe centura Vâlcele-Apahida era condus, la momentul accidentului, de către un tânăr de 20 de ani, din comuna Moldovenești, județul Cluj, care avea permis doar din toamna lui 2019, potrivit Observatornews.ro. În mașină se aflau și părinții săi.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat în afara părții carosabile și ocupanții au rămas încarcerați în acesta. Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul părinților tânărului și au început manevrele de descarcerare pentru acesta care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și tânărul a decedat.


CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT GRAV pe Centura Vâlcele-Apahida! Trei persoane DECEDATE

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter