Actualitate

Relaxarea și lucrările de modernizare aglomerează Clujul - FOTO

Încetarea stării de urgență și trecerea la starea de alertă a venit cu câteva măsuri de relaxare, iar Clujul pare să înceapă să fie la fel de aglomerat ca altădată.

Un clujean a semnalat în decursul zilei de vineri că pe Calea Turzii, în jurul orei 17:00, era aglomerație. Alte persoane care locuiesc în Florești, de asemenea, s-au plâns că traficul a început să fie iar greoi, ca înaintea implementării stării de urgență.

De asemenea, și centrul orașului a început să fie din ce în ce mai aglomerat, în special Strada Clinicilor, însă asta se datorează și lucrările de reabilitare a Pieței Lucian Blaga.


CITEȘTE ȘI: Termenul pentru finalizarea modernizării zonei Piața Lucian Blaga a fost dezvăluit!

Începând din noaptea de 12 spre 13 mai 2020 au fost demarate lucrările la obiectivul de investiții „Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană: reabilitare și extindere zona pietonală piața Lucian Blaga, strada Republicii (primul tronson), strada Napoca, strada Petru Maior, strada Emil Isac și amenajare piste de biciclete”, proiect finanțat prin  Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Până în iarnă, lucrările de modernizare a Pieței Lucian Blaga vor fi completate


De asemenea, și strada Emil Isac este închisă din cauza unor lucrări la rețeaua de apă.

Strada a fost închisă circulației rutiere în data de 20 mai și va rămâne închisă până în 6 iulie.


CITEȘTE ȘI: Se închide circulația pe strada Emil Isac. RUTE OCOLITOARE

Pe această stradă se vor executa lucrări de decopertare pentru înlocuire rețea de apă, modernizare rețele electrice si refacere integrală structura rutieră.

Simultan cu închiderea circulației pe str. Emil Isac, va fi închis și accesul pe str. Alexandru Ciura.


Pe perioada lucrărilor, traficul rutier general se va devia pe traseul: str. Cardinal Iuliu Hossu - sens giratoriu - str. Sindicatelor - str. Emil Isac.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter