Actualitate

În premieră, ședința Consiliului Local Cluj-Napoca se va ține prin videoconferință. Cum se va desfășura

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că luni, 23 martie, va avea loc o ședință a consiliului local prin videoconferință, pentru prima oară în municipiu.

Hotărârea a fost luată în contextul instituirii stării de urgență la nivelul întregii țări, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Ținând cont de evoluția epidemiologică la nivel național, precum și de prognozele de creștere a numărului de cazuri de infectare în perioada imediat următoare cu coronavirusul SARS-COV-II, se impune, în temeiul dispozițiilor Hotărârii nr. 121/2020 a Consiliului Local, coroborat cu art. 1 din Dispoziția nr. 1701/17.03.2020 a Primarului municipiului Cluj-Napoca, desfășurarea ședinței Consiliului Local convocată în data de 23.03.2020, ora 13.00, în format de videoconferință, printr-o platformă on-line", transmite instituția.


Participarea cetățenilor la ședința Consiliului Local, precum și posibilitatea de a lua cuvântul fără drept de vot la punctele înscrise pe ordinea de zi, se realizează în două modalități:

- prin înscrierea pe site-ul primăriei – www.primariaclujnapoca.ro, completând formularul on-line disponibil la secțiunea „Serviciul Relații cu consiliul și administrație locală”, până cel mai târziu luni, 23.03.2020, ora 9.00. Aceștia vor primi un link prin e-mail prin intermediul căruia se vor putea conecta la ședința Consiliului Local pentru a lua cuvântul la punctul de pe ordinea de zi la care s-au înscris;


- prin accesul în Sala de Sticlă a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în ziua ședinței, respectiv luni, 23.03.2020, ora 13.00, într-un spațiu special amenajat, cu acces la platforma online de videoconferință.

VEZI ȘI: Starea de urgență înăsprește măsurile luate de Primăria Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter