Actualitate

Încă o lovitură grea pentru Aeroportul Cluj. Wizz suspendă rutele spre o destinație exotică

Wizz Air a anunțat, joi, că suspendă rutele dintre Emiratele Arabe Unite și România (București – Dubai și Cluj-Napoca – Dubai) între 21 martie și 3 aprilie 2020 inclusiv.

Încă o lovitură grea pentru Aeroportul Cluj. Wizz Air suspendă rutele spre o destinație exotică

Decizia vine în urma restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile din Emiratele Arabe Unite pe toate zborurile dintre cele două țări în cadrul eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului. Zborurile de joi dintre București și Dubai au fost operate dar, din cauza restricțiilor, doar cetățenii Emiratelor Arabe Unite au putut călători pe zborurile spre Dubai, în timp ce pe zborurile spre România au putut călători doar cetățeni români.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.


Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

„Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, se arată într-un comunicat remis de compania aeriană low-cost.

Ultimele Stiri
abonare newsletter