Actualitate

Imagini greu de privit în faţă la Cluj Arena! Un tânăr inert, dus pe braţe de prieteni după o seară petrecută în club

Un taximetrist clujean a povestit pe contul de facebook o imagine tot mai des întâlnită la ieşirile din barurile şi cluburile din oraş.

Gabriel Bonta, un taximetrist care se afla întâmplător în faţa stadionului Cluj Arena, a povestit o imagine dură petrecută joi noapte. Un tânăr, cel mai probabil băut, dacă nu chiar şi drogat, era cărat pe braţe de mai mulţi prieteni către o maşină.

"FormSpace, Aleea Stadionului din Cluj. Ora 1:41.


Din taxiul meu surprind cum se prăbușește la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Poate chiar mai puțin, având în vedere goana după bani a patronilor de cluburi.
Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează.
Ies alți 6 tineri din Form. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o mașină care poate fi oricând un dric.
Valori, morală, echilibru? Despre ce vorbim? Nici vorbă: exces, beții, sex în băile cluburilor, vomă, droguri și moarte. The #ClujDream. Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!
Vă las pe voi să vă imaginați ce vede un taximetrist în Cluj la orele de după miezul nopții, ce ascultă în taxi și ce fel de oameni deschid portiera mașinii.

Clujul profund e în comă și decadent. Sclipiciul Clujului e asemena unui machiaj peste o piele putredă și infectă", a scris Gabriel Bonta, pe Facebook.


Etichete: drogat beat tanar
Ultimele Stiri
abonare newsletter