Actualitate

Crescută la casa de copii, clujeanca Mirela Claudia luptă pentru marele premiu la Survivor

A crescut într-o casă de copii și este o simplă femeie de serviciu, dar a ajuns în cel mai solicitant reality show din istoria televiziunii.

Claudia Mirela Rostaș a crescut în Centrul pentru Protecția Copilului din Beclean, județul Bistrița-Năsăud. A fost elevă la Liceul Agricol din Beclean, iar acum face parte din echipa „Războinicilor” la Survivor România, reality show-ul de la KANAL D, scrie Răsunetul.

În cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România”, zece vedete și zece „necunoscuți” vor încerca să supraviețuiască în jungla din Republica Dominicană. Unul dintre „necunoscuți” este Claudia, în vârstă de 28 de ani.


Tânăra trăiește acum la Cluj-Napoca și lucrează ca femeie de serviciu. Nu a uitat de unde a plecat, iar în timpul liber activează ca voluntar în beneficiul copiilor orfani. A practicat judo, handbal și volei încă din copilărie.

„Îmi place experiența «Survivor», am urmărit formatul și îmi doresc să văd dacă anii de sport mă vor ajuta acolo. Îmi doresc să fiu în Dominicană și să lupt”, a mărturisit Claudia Mirela Rostaș, care va fi nevoită să înfrunte condițiile vitrege, traversând o serie de provocări epuizante.

Ultimele Stiri
abonare newsletter