Actualitate

Sfaturi de la Serviciul de Ambulanță România pentru a reduce riscul de infecție cu virusul din China

Serviciul de Ambulanță România îi sfătuiește pe oameni cum să evite să se infecteze cu noul virus.

Să evite contactul cu persoane care sunt răcite sau au gripă, să se spele pe mâini, să-și acopere nasul și gura când strănută, să gătească bine ouăle și carnea, pentru a reduce riscul de infecție cu noul virus provenit din China.

Serviciul de Ambulanță România a publicat, pe pagina sa de Facebook, câteva sfaturi în contextul epidemiei de coronavirus, care a pornit din China.


Vineri, autoritățile au instalat la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București afișe în limbile română, engleză și chineză despre pericolul reprezentat de noul coronavirus. Informațiile sunt prezentate și prin intermediul a peste 70 de monitoare comerciale instalate în terminalele aeroportului. Pasagerii cu simptome respiratorii care au călătorit în China sau în alte zone afectate de noul coronavirus sunt sfătuiți să contacteze imediat serviciul medical al aeroportului și să raporteze istoricul de călătorie. De asemenea, sunt oferite sfaturi pentru cei care plănuiesc să viziteze China sau altă țară afectată de noul coronavirus.

Noul coronavirus a făcut deja 41 de morţi în China, iar 1300 de persoane au fost infectate. Virusul se răspândește în întreaga lume. Două cazuri de îmbolnăviri au fost confirmate până acum în Statele Unite, trei în Franța și unul în Australia.

Etichete: china virus ambulanta
Ultimele Stiri
abonare newsletter