Actualitate

Imagini FABULOASE surprinse în Munții Apuseni, publicate de alpinistul clujean Vlad Căpușan

Clujeanul Vlad Căpușan, obișnuit cu expedițiile montane pe întreg globul, a dezvăluit câteva cadre impresionante surprinse în Munții Apuseni.

Imagini FABULOASE surprinse în Munții Apuseni, publicate de alpinistul clujean Vlad Căpușan, sursă foto: captură foto Facebook Vlad Căpușan Imagini FABULOASE surprinse în Munții Apuseni, publicate de alpinistul clujean Vlad Căpușan, sursă foto: captură foto Facebook Vlad Căpușan

Într-un clip realizat de Vlad Sami Filip și postat pe Facebook de alpinistul clujean, se observă patru cai care zburdă în voioșie pe crestele virgine din Munții Apuseni. O fi ajuns caii sălbatici din Pădurea Letea, din Delta Dunării, în Apuseni...?


„Am avut șansa să surprindem aceste imagini superbe cu cai sălbatici în Colții Trascăului – Rimetea și mi-am dat seama din nou de frumusețea și unicitatea Munților Apuseni. Suntem binecuvântați să avem aceste meleaguri atât de aproape de noi”, a mărturisit Vlad Căpușan.

CITEȘTE ȘI: Alpinistul clujean Vlad Căpușan, îngenuncheat de tragedia camaradului său: „Inima îmi bate sufocată de tristețe, de ce Zsolt?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter