Actualitate

Revelion 2020. Peste 10.000 de clujeni au sărbătorit în centrul oraşului. Spectacol de culoare pe cerul Clujului. GALERIE FOTO

Peste 10.000 de clujeni au participat la un impresionant foc de artificii din Piaţa Avram Iancu în noaptea de Revelion.

Peste 10.000 de clujeni au participat la focul de artificii organizat de Revelion în Piaţa Avram Iancu, unde primarul Emil Boc le-a urat celor prezenţi “cele rele să se spele, cele bune să se adune”.

Petrecerea de Revelion a început marţi seara la Cluj-Napoca în Piaţa Unirii, unde pe scenă a urcat trupa DJ Project, iar mulţi dintre cei prezenţi s-au mutat apoi în Piaţa Avram Iancu, unde a avut loc focul de artificii care a durat 15 minute.


Primarul Emil Boc a fost cel care a făcut numărătoarea inversă până la intrarea în noul an şi le-a adresat primele urări clujenilor.

“Le doresc clujenilor să aibă un 2020 aşa cum şi-l doresc, cu sănătate, cu bucurii şi împliniri pe toate planurile. Şi, împreună, să ţinem Clujul acolo unde este şi acum, un oraş de referinţă prin calitatea vieţii în România şi în UE. Cele rele să se spele, cele bune să se adune”, a spus Boc.


Edilul Clujului a fost însoţit în Piaţa Avram Iancu de soţia sa Oana şi de preşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda.

Primăria Cluj-Napoca a împărţit celor prezenţi în noaptea de Revelion 750 de sticle de şampanie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter