Actualitate

Un cuplu de tineri a fost reținut după ce au furat geanta unei femei

Doi tineri, un băiat de 21 de ani din Hunedoara şi o fată de 20 de ani din Cluj-Napoca, sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către o femeie de 68 de ani din Cluj-Napoca, în data de 22 noiembrie, în jurul orei 11:00, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada Donath, F.N. din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce trecea pe lângă un grup de tineri, respectiv 4 băieţi şi o fată, unul dintre aceştia i-a smuls din mână suma de 110 lei după care grupul respectiv a fugit din zonă.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca, constituiţi în echipe operative, au reuşit să găsească grupul respectiv, însă la vederea acestora, cei cinci tineri au fugit în directţii diferite, doi dintre ei, fiind prinşi de poliţişti în acel moment, alţi doi ulterior, unul râmânând în libertate. După audierile celor 4, a fost stabilită identitatea autorului, persoana fiind dată în urmărire patrulelor şi echipajelor din teren.


În jurul orei 13:30, o patrulă a Poliţiei Locale Cluj-Napoca a reuşit localizarea, identificarea, prinderea şi conducerea  celui în cauză, respectiv un tânăr de 21 de ani din municipiul Hunedoara, judeţul Hunedoara, la sediul Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca.

Faţă de acesta poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea aceteia, tânărul să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter