Actualitate

Copiii de la o școală din Munții Apuseni au primit biciclete noi

20 de copii, elevi la școala din Muntele Rece, comuna Măguri-Răcătău, au primit la sfârșitul săptămânii trecute biciclete noi. Acestea au fost oferite de CERT Transilvania și asociația sportivă Tura de Noapte.

În urma evenimentului organizat la sfârșitul lunii trecute, 20 de biciclete noi au fost cumpărate din donațiile strânse în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului Liberty on Bike. Competiția a reunit cicliști amatori și profesioniști în cadrul a trei curse de profil, desfășurate la parcul tehnologic, în zone din oraș și în zone montane din Cluj.

Copiii de la școala din Muntele Rece au așteptat nerăbdători sosirea mașinilor off-road în care se aflau bicicletele și care le-a adus zâmbetul pe fețe. Pe lângă cele biciclete, copiii au primit cărți și dulciuri.


Pe lângă biciclete, copiii au primit sfaturi cum să meargă cu ele pe stradă, ce reguli de circulație trebuie să respecte, dar și sfaturi tehnice.

În urma edițiilor din anii trecuți, alte 30 de biciclete au ajuns la copii care locuiesc în sate greu accesibile din Munții Apuseni și ajung cu greu la școală.


Liberty on Bike 2018 a adus la startul celor trei competiții peste 130 de bicicliști amatori și profesioniști, mai mulți decât la ediția precedentă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter