Actualitate

Festivalurile lunii iulie: Neversea și Electric Castle

Mai sunt doar trei zile până începe Neversea și două săptămâni până la Electric Castle.

The Script, Armin van Buuren, Axwell&Ingrosso, Hardwell, John Newman sau Steve Aoki vin la cel mai mare festival de pe litoral, Neversea, iar Jessie J, Mura Masa, Groove Armanda, Nothing But Thieves, Subcarpați sau Vița de Vie urmează să susțină concerte la Bonțida, la Electric Castle.

Festivalul Neversea va avea loc, între 5 şi 8 iulie, pe plaja Modern din Constanţa. Din lineup-ul celei de-a doua ediţii fac parte Armin Van Buuren, Steve Aoki, Scooter, Chase & Status şi DUB FX. Preţul unui bilet pentru o zi costă 247,5 şi 275 de lei, iar un abonament pentru patru zile, 494 de lei.


Plaja, unde pentru 4 zile și 4 nopti timpul își pierde din puteri, se va transforma într-un loc fantastic, iar participanții vor deveni personaje care vor călători în timp alături de cei peste 200 de artiști care vor urca pe scenele amplasate pe plaja Neversea. Fanii festivalului vor avea la dispoziție un compas gigantic care îi va călăuzi pe mare, cuburi magice care le pot îndeplini dorințe, bărci parametrice dar vor face cunoștință și cu vietățile marine prietenoase.

Peste 4 000 de persoane lucrează în producția efectivă a festivalului, dintre care peste 500 sunt voluntari.


În ceea ce privește logistica festivalului, cifrele sunt impresionante: peste 250 de camioane necesare pentru transportul logistic. Scena principală are 20 metri înălțime, peste 80 de metri baza și o creștere de peste 30 la sută a ecranelor led și a efectelor speciale.

Damian Marley, London Grammar, Groove Armada şi Wolf Alice se numără printre cele peste 90 de nume incluse pe afişul ediţiei de anul acesta a festivalului Electric Castle, care va avea loc în perioada 18 - 22 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din judeţul Cluj. Biletele pentru o zi costă 149 şi 189 de lei, iar abonamentele au preţuri cuprinse între 469 şi 999 de lei, cu camping inclus.


Venirea lui Damian Marley la Electric Castle este o premieră pentru piața muzicală din România.

Un show cu acrobați la trapez, plutind în aer printr-o ploaie de confeti, într-un spațiu umplut de instalații bizare, s-ar putea să fie o experiență unică pentru toți participanții la festival. „Elrow” este, în acest moment, cel mai revoluționar concept de party dezvoltat în festivalurile din Europa, cu un lung șir de premii primite în ultimii ani. Britanicii care implementează show-urile Elrow nu fac economie la nimic: artiști, DJ, efecte speciale – toate sunt fără limită timp de 5 ore, cât durează petrecerea.


Discul de Aur, Discul de Platină si Dublu Disc de Platină, primele locuri in cele mai cunoscute topuri din lume, Netsky este superstarul drum and bass ce revine la Bonțida în 2018. După show-ul de acum 3 ani, DJ-ul și producătorul belgian a continuat să-și crească notorietatea cu fiecare nouă piesă pe care a lansat-o, precum și prin colaborările cu nume ca Lost Frequencies sau Digital Farm Animal.

Fiți siguri că nu ratați la Electric Castle Dubioza Kolektiv, cei mai efervescenți cetățeni ai Bosniei, Cancer Bats, un hardcore punk venit tocmai din Canada, sau carismaticii olandezi de la Kriss Kross Amsterdam. Nastia, DJ-ul ucrainean îndrăgostit de jazz și Fakear, artist foarte popular în Franța, apar și ei pe lista artiștilor confirmați.


Anul trecut, în total, în cele cinci nopţi de festival, peste 100.000 de participanţi din ţară şi străinătate au făcut să vibreze castelul de la Bonțida.

Ultimele Stiri
abonare newsletter