Actualitate

Întâlnire a președintelui PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, cu membri ai Congresului SUA

In acest weekend, președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, participă ca invitat la Conservative Political Action Conference 2018, un eveniment politic de anvergură națională în Statele Unite ce are loc în Washington DC și reunește lideri politici conservatori, membri și susținători ai Partidului Republican din SUA. Conferința anuală include invitați de seamă precum președintele SUA Donald Trump, vicepreședintele Mike Pence și senatorul Ted Cruz (R-TX), fost candidat la președinția SUA.

În cadrul discuțiilor cu senatorul Ted Cruz, senatorul PMP Cristian Lungu a amintit despre importanța Parteneriatul strategic pentru secolul XXI dintre România și Statele Unite, despre situația politica din Europa Centrală și de Est, problematica imigranților din Europa, noile amenințări de securitate precum anexarea Crimeei dar și despre dezbaterea din România cu privire la definirea familiei, conservatorul american precizând că familia trebuie menținută în forma ei tradițională.

Deasemenea, în cadrul convorbirilor, senatorul PMP, a arătat că formațiunea pe care o reprezintă, are la bază o doctrină creștin-democrată și împărtășeste același punct de vedere cu privire la subiectul privind definirea familiei precum republicanii din Congresul Statelor Unite ale Americii. Seria discuțiilor continuă vineri și sâmbătă cu noi întâlniri cu congresmeni și senatori americani.

Etichete: pmp cristian lungu
Ultimele Stiri
abonare newsletter