Actualitate

Circulație de COȘMAR marți dimineață în Cluj. Cât de benefice sunt măsurile luate de Primărie pentru descongestionarea traficului? - FOTO

Clujenii s-au plâns marți dimineața pe rețele de socializare de faptul că orașul a fost blocat. Ei au reclamat că au pierdut și jumătate de oră în trafic pe distanțe care în mod normal le făceau în câteva minute.

"20 de minute de pe Calea Florești până la giratoriul de pe Câmpului. Calea Mănăștur, semiblocată către centru", "Tăietura Turcului, blocată", "Calea Baciului, blocată", "Calea Turzii, blocată", "Pe Universității se circulă bară la bară", "Pasteur, blocată" au fost doar câteva dintre mesajele unor șoferi blocați în trafic.

Alți șoferi au postat fotografii de pe strada Victor Babeș, care la fel a fost blocată.


Pe Calea Turzii, problemele au fost și mai mari, drumul fiind blocat și la urcare și la coborâre.

Primăria Cluj-Napoca a investit 1,2 milioane lei (280.000 de euro) în amenajarea, până în prezent, a două sensuri giratorii și a trei bretele noi prin care a fost lărgit carosabilul. Totul pentru fluidizarea traficului.


Șoferii au reclamat în nenumărate rânduri faptul că sensurile giratorii nou înfiinţate de Primărie au creat haos, ambuteiaje şi nervi în loc să rezolve problema traficului, iar taximetriştii au reclamat faptul că administrația locală este “total depășită de problema traficului”. De cealaltă parte, viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, susţine că şoferii nu ştiu să circule.

Cât a costat fiecare obiectiv în parte


- sensul giratoriu Calea Mănăștur - Câmpului, valoare 276.000 lei +TVA

- sensul giratoriu, strada Izlazului, valoare 325.000 lei + TVA


- bretea sens giratoriu Mărăști - strada Fabricii, 372.000 LEI + TVA

- bretea sens giratoriu Observatorului- str. Viilor, valoare 108.000 + TVA


- bretea Piața Cipariu, valoare 180.000 lei + TVA

sursa foto Info Trafic Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter