Actualitate

Caz halucinant în județul Cluj. Tânără, violată în drum spre locul de muncă – VIDEO

Prin clipe de groază a trecut luni după-amiază o tânără în vârstă de 19 ani din Dej. Aceasta aștepta într-o stație de pe strada 1 Mai autobuzul care să o ducă la muncă. Ghinionul ei a fost că a ajuns prea târziu, când autobuzul deja plecase, dar un bărbat aflat prin zonă la volanul unui autoturism s-a oferit să o ducă la destinație.

Când mai avea doar câțiva kilometri până la Jucu, acolo unde se află fabrica în care lucrează tânăra, șoferul a deviat de la traseu pe un drum lateral și sub amenințări a obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el, scrie dejeanul.ro

După aceea, bărbatul a dus-o pe tânără până la fabrică și a amenințat-o că dacă va scoate un cuvânt despre ceea ce s-a întâmplat între ei, o va căuta și o va bate. Cum a scăpat din mâna violatorului, fata a sunat la poliție și a povestit ce s-a întâmplat. În scurt timp, oamenii legii au intrat în alertă și au început căutările acestuia.


Din descrierea fetei, polițiștii au reușit să îl identifice, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 31 de ani din Cășeiu, care și în trecut a mai fost condamnat pentru viol. Deși a fost identificat, încă nu a fost găsit.

Pentru căutarea acestuia, polițiștii au adus chiar și un câine de urmă de la Serviciul Criminalistic din Cluj-Napoca, care a cercetat întreaga zonă din apropierea locului în care fata s-a urcat în mașina suspectului. Oamenii legii împreună cu jandarmii și câinele de urmă au scotocit și Pădurea Bungar, pentru a fi siguri că suspectul nu se ascunde în vegetația de acolo. Alte echipaje de poliție au efectuat filtre la intrările și ieșirile din oraș, verificând autoturismele care tranzitau șoseaua națională, dar nici până la această oră nu au reușit să îl prindă.


Acesta riscă să ajungă din nou după gratii pentru viol și lipsire de libertate.

De asemenea, polițiștii le recomandă cetățenilor să nu se urce în mașinile persoanelor necunoscute, mai ales dacă doresc să călătorească singuri.

abonare newsletter