Actualitate

Un clujean urmărit general pentru trafic de droguri de mare risc, prins la frontieră

Un clujean în vârstă de 22 de ani, urmărit general pentru trafic de droguri de mare risc, a fost depistat luni de poliţiştii de frontieră din PTF Borş.

"Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat şi predat unei echipe de poliţişti un cetăţean român care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc", a precizat comisar şef de poliţie Laura Bondar, purtător de cuvânt al ITPF Oradea.

Tânărul Ovidiu Ş., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Cluj, s-a prezentat luni, în data de 14 martie 2016, în Punctul de Trecere a Frontierei Borş pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoare de 3 ani şi 4 luni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe de poliţişti din cadrul I.P.J Bihor în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter