Actualitate

Site dedicat pentru vânzarea biletelor la concertul Ana Moura

Biletele pentru concertul de fado susținut de Ana Moura, care va avea loc pe data de 28 februarie la Sala Polivalentă din Cluj, pot fi achiziționate de azi și de pe noul site www.anamoura.ro.

Organizatorii au creat site-ul pentru ușurarea procurării biletelor, acesta permițând achiziționarea de bilete electronice care se pot plăti cu cardul bancar, fără niciun comision. Prețul biletelor pentru evenimentul din Cluj variază în funcție de distanța față de scenă, respectiv între 59 și 195 de lei.

Pe lângă site-ul dedicat, biletele sunt disponibile și pe alte canale, cum ar fi  facebook.com/DieselEventsRo, biletmaster.ro, polivalenta.ro, eventim.ro şi la birourile Diesel din Piaţa Unirii 10. Pentru informații si rezervări publicul poate apela la următoarele date de contact: 0264/439043, 0730/083881, cluj@anamoura.ro sau rezervari@dieselclub.ro.


Concertul de la Cluj al cântăreței portugheze, Ana Moura, face parte din turneul de promovare al noului album al artistei intitulat „Moura”, lansat în 2015, la finalul lunii noiembrie.

Născută în oraşul Santarem din Portugalia, în anul 1979, Ana a crescut într-o familie de cântăreţi care a încurajat-o să urmeze o carieră muzicală. La 6 ani a cântat primul ei cântec fado, „Cavalo Ruco". Ana Moura este cea mai tânără cântăreață de fado care a fost vreodată nominalizată pentru premiul olandez muzical Edison Award. Artista are deja în portofoliu zeci de premii, dintre care două Golden Globes, 2 premii Amali, în 2008, când  a fost premiată cu două distincţii pentru „cea mai bună interpretă” şi “cel mai bun album” pentru „Desfado”. A cântat alături de artiști precum Prince, Rolling Stones, Caetano Veloso sau Herbie Hancock.

Ultimele Stiri
abonare newsletter