Actualitate

Riscă închisoarea pentru o haină şi un telefon mobil

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza comunei Luna. Acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

“În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 26 de ani, din Luna, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 15 noiembrie, în jurul orei 02:30, în timp ce se afla pe raza localității de domiciliu, bărbatul identificat ar fi deposedat, prin violență, o persoană, de bunurile pe care le avea asupra sa”, transmite IPJ Cluj.

Astfel, persoana vătămată, un bărbat de 26 de ani, din Călărași, a fost deposedat de circa 300 de lei, un telefon mobil și o geacă.


Prejudicul creat, în valoare de circa 600 de lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de peste 50%.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 26 de ani, din Luna, a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.


„În cauză, cercetările continuă pentru documentarea întregii activității infracționale și recuperarea integrală a prejudiciului, sub coordonarea unității de parchet competente”, au mai declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Articol scris de Adina Pentiuc, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Etichete: Luna talharie
Ultimele Stiri
abonare newsletter