Actualitate

Clujenii ies din nou în stradă împotriva imunităţii parlamentare

Clujenii au anunţat că vor să iasă din nou în stradă împotriva imunităţii parlamentare şi schimbării codului penal în favoarea politicienilor. Protestul va avea loc joi, 2 aprilie, de la ora 18:00, în Piaţa Unirii din centrul Clujului.

Pagina de Facebook intitulată „Protest împotriva imunităţii parlamentare şi schimbarea codului penal” anunţă evenimentul care va avea loc joi în Cluj.

„Toată lumea trebuie să vadă că noi nu avem nevoie de incompetenţi, corupţi şi politicieni doar pentru interese. Ne vedem joi la ora 18:00 în Piaţa Unirii din Cluj! BreakingNews: Domnul SENATOR Şerban Nicolae doreşte arestul preventiv al politicienilor în vile de lux pentru a avea timp să distrugă mai uşor probele! Această iniţiativă o să fie votată curând de Parlament”, se arată pe pagina de Facebook.


Protestatarii îi roagă pe politicienii care vor să vină alături de ei să aprecieze opiniile tuturor celor prezenţi la protest.

„Dacă vor fi prezenţi anumiţi oameni politici îi rugăm să aprecieze opiniile tuturor celor prezenţi”, mai spun protestatarii pe pagina de Facebook.


Citeşte şi: Câteva sute de clujeni au protestat faţă de imunitatea parlamentară – GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter