Actualitate

Răspunsul autorităţilor în cazul panoului rutier care arată o distanţă de 3 km între Dej şi Cluj

Indicatorul rutier aflat pe DN 17, la ieşirea de pe un tronson al şoselei de centură a Sucevei, şi care conţinea informaţii eronate privind distanţele între localităţi a fost înlăturat, spune conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri Iaşi, susţinând că panoul fusese montat fără acordul direcţiei.

sursa foto: mediafax.ro sursa foto: mediafax.ro

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, Ovidiu Laicu, a declarat luni că panoul rutier a fost montat de constructorul şoselei de centură a Sucevei fără acordul administratorului drumului, DRDP Iaşi, ceea ce este „la limita penalului”.

El a spus că a dispus înfiinţarea unei comisii de anchetă la Secţia Suceava a Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi pentru că timp de 24 de ore nu a fost observată această greşeală. „Juriştii noştri studiază modul de sancţionare a constructorului”, a afirmat Laicu.


El a mai spus că toate datele care ar fi trebuit înscrise pe panoul rutier au fost transmise corect şi nu îşi explică de ce firma care a executat acest indicator a trecut acele informaţii eronate. Ovidiu Laicu a subliniat că situaţia este „de o gravitate foarte mare” pentru că a fost montat un semn de circulaţie fără acordul administratorului drumului. El a precizat că panoul rutier a fost montat sâmbătă după-amiază şi a fost îndepărtat duminică seară.

Citeşte şi: Un indicator rutier arată că distanţa între Dej şi Cluj-Napoca este de 3 kilometri

Ultimele Stiri
abonare newsletter