Actualitate

AU MIMAT ajutorul. Autoritățile din Cluj, incapabile să rezolve problema bordurilor de pe DN1 Cluj – Turda și Cluj-Oradea

În urmă cu aproape un an, pe DN1 între Cluj-Turda și Cluj-Oradea sensurile de circulaţie au început să fie separate prin borduri unele mai înalte, altele mai joase, iar benzile au fost îngustate. Oamenii au protestat, au amenințat, s-au înmulțit accidentele rutiere. În tot acest timp, autoritățile de la Cluj se băteau cu pumnul în piept că vor opri lucrările efectuate de Compania de Drumuri.


Economie

Autostrada "Bechtel" ÎNGHITE MILIOANE DE EURO în continuare

În prezent, oficialii CNAIR decontează la mijlocul fiecărei luni facturi de milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor de construcţie a autostrăzii Braşov-Cluj-Borş. Cunoscută ca autostrada "Bechtel", aceasta a înghiţit zeci de milioane de euro, deşi nu este gata.

Actualitate

O nouă filmare spectaculoasă cu tronsonul Gilău-Nădăşelu. Porţiunea de autostradă este gata - VIDEO

O nouă filmare cu drona realizată şi publicată de către Asociaţia Pro Infrastructura (API) arată că lucrările pe "ciotul" de 8,7 km de autostradă dintre Gilău şi Nădăşelu sunt aproape gata. Tronsonul va fi gata până la finalul anului, dar nu va fi deschis circulaţiei. În cel mai bun caz, pe noul tronson Gilău-Nădăşelu se va putea circula abia peste un an.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners