Actualitate

Beat şi fără permis, a lovit un copil şi apoi a părăsit locul accidentului

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reţinut 24 de ore de poliţiştii clujeni după ce acesta ar fi produs un accident rutier în comuna Apahida şi a părăsit locul accidentului.

Clujeanul de 41 ani a accidentat joi seara un copil de doar 6 şase, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horea, din comuna Apahida. Ulterior, şoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

Minorul, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure corespunzător, susţin poliţiştii. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a copilului.


În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe conducătorul auto şi au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,31 g/l alcool pur în aerul expirat, iar permisul de conducerea îi era anulat.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă”, ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost anulat”, fapte prevăzute de Codul penal.


Articol scris de Mădălina Nica, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Etichete: beat politisti minor
Ultimele Stiri
abonare newsletter