Actualitate

6 bărbați au fost REȚINUȚI în urma perchizițiilor de la Turda

6 bărbați din Turda și Iara au fost reținuți joi, 24 iulie 2014, pentru 24 de ore, iar alți doi sunt cercetați în stare de libertate în urma percheziţilor efectuate de polițiștii clujeni la domiciliile a 8 persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei 6 bărbaţi sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de alţi doi bărbaţi continuă cercetările în stare de libertate. De la domiciliile suspecților, polițistii clujeni au ridicat „mai multe bunuri susceptibile a fi destinate ori a proveni din săvârşirea unor fapte ilicite”.

„La data de 24 iulie, în urma activităţilor de cercetare penală şi a actelor procedurale întocmite în mai multe dosare penale care vizează comiterea de infracţiuni cu violenţă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, cu sprijinul altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au reţinut, 24 de ore, 6 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, din Turda şi Iara. Aceştia urmează a fi prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă. Totodată, faţă de alţi doi bărbaţi, de 40, respectiv de 41 de ani, ambii din municipiul Turda, cercetările se continuă în stare de libertate”, informează IPJ Cluj.


Cei opt bărbaţi, în baza mandatelor de aducere, au fost conduși la sediul Poliţiei municipiului Turda, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor aspectelor cauzei.

Vă reamintim că joi, 24 iulie 2014, au avut loc 8 percheziţii pe raza municipiului Turda, domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La acțiune au participat 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


În urma percheziţiilor au fost ridicate sume de bani şi bunuri, susceptibile a fi destinate ori a proveni din săvârşirea unor fapte ilicite.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter