Actualitate

Accident în lanţ în Cluj-Napoca. Află care este valoarea pagubelor

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe maşini a avut loc în cartierul Grigorescu.

Ieri dimineaţă, la ora 06.40, pe strada 1 Decembrie 1918 - intersecţie cu strada Giusepe Garibaldi din Cluj-Napoca, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a cinci autovehicule.

Poliţişii clujeni au declart că un bărbat de 28 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, dinspre centru către cartierul Grigorescu, când a ajuns in intersecţia cu strada Giusepe Garibaldi, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.


 În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în alte trei autovehicule care erau oprite la semafor pe strada 1 Decembrie 1918, pe direcţia opusă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unuia dintre conducătorii autoturismelor oprite la semafor, fiind vorba despre un bărbat de 61 de ani, din judeţul Neamţ.


Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 50.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter