Actualitate

Boxerul clujean care s-a JUCAT "loveşte şi fugi" a fost arestat preventiv

Alexandru Macingo, comparat de mulţi cu Mike Tyson, pentru talentul său de a lovi fulgerător, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce s-a jucat violentul joc "loveşte şi fugi". Macingo este acuzat că nu a respectat condiţiile din ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Alexandru Macingo a fost prins de către poliţiştii de la Secţia 2 din Cluj-Napoca în timp ce se afla în compania lui Mircea Rostaş. Cei doi au fost acuzaţi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, de loviri şi alte violenţe, după ce în cursul lunii aprilie, în timp ce se jucau "Knockout game", a aplicat mai multe lovituri violente unor trecători care au fost KO.

Iniţial împotriva celor doi s-a dispus măsura controlului judiciar, dar pentru că aceştia nu au respectat condiţiile stricte pentru cercetarea penală în libertate, procurorii au cerut luarea măsura arestului preventiv.


Poliţiştii clujeni susţin că după ce s-au "distrat" trimiţându-i direct în sala de operaţie pe trei clujeni care nu aveau nicio vină decât aceea că s-au intersectat cu boxerul Macingo şi prietenul lui, cei doi tineri au primit interdicţia de a părăsi localitatea dar şi de a se întâlni unul cu altul, scrie evz.ro.

"Acum au fost prinşi împreună şi nu aveau voie să ia legătura unul cu altul. Pentru asta i-am luat frumos de pe stradă şi i-am dus la Parchet iar procurorul a luat decizia de a cere unui judecător arestarea celor doi pentru 20 de zile pentru încălcarea condiţiilor stabilite în ordonanţă", a spus un poliţist clujean.


Victimele lui Macingo au fost operate

Alexandru Macingo a practicat boxul de performanţă iar imediat după incendentul din luna aprilie a fost exlus din viaţa sportivă de către Federaţia Română de Box. La 16 ani, Macingo a câştigat de două ori campionatele naţionale de box pentru juniori, la categoria lui de vârstă.

Poliţiştii susţin că cele trei victime ale boxerului Macingo, comparat de specialişti cu Mike Tyson, au suferit leziuni care au necesitat peste 40 de zile de îngrijiri medico legale. "Cu un pumn şi-a făcut victimele KO", spune un poliţist. În Statele Unite, tenebrosul joc "loveşte şi fugi" face furori în rândul tinerilor americani care îi lovesc cu bestialitate pe trecători.


Prima victimă, Adrian B. a fost lovită de Macingo în faţă şi a ajuns direct la Clinica de Boli Maxilo Faciale unde a fost operat pentru dublă fractură de mandibulă. A doua victimă, Paul A. a ajuns la Clinica de Ortopedie cu disjuncţie de umăr. După ce a fost lovit, din senin, victima a căzut şi s-a lovit puternic la umăr. A treia victimă fost trimisă cu un singur pumn la pământ şi a suferit o fractură la mână, fiind operat de urgenţă la Clinica de Ortopedie, unde medicii i-au montat o placă de metal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter