Actualitate

Caravană dedicată lumii digitale în centrul Clujului

Compania Orange a lansat astăzi la Cluj-Napoca o caravană dedicată lumii digitale, „4G discovery tour”, care are scopul de a-i familiariza pe clienţi cu beneficiile şi tehnologia 4G.

Timp de trei zile, până în 18 mai, Orange îi aşteaptă pe clujeni în Piaţa Unirii, în cortul special amenajat, pentru a se familiariza cu tehnologia 4G.

Cei care vizitează cortul pot testa smartphone-uri de ultimă generaţie, dar şi servicii şi aplicaţii cum ar fi Orange TV, Deezer, Orange Cloud şi Orange Explorer, pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative, prin viteza transferului de date până la 150 Mbps


„Am pornit la Cluj-Napoca această caravană dedicată lumii digitale, «4G discovery tour», pentru a aduce beneficiile tehnologiei de ultimă generaţie cât mai aproape de clienţii noştri. Caravana are scopul de a-i familiariza pe clienţi cu beneficiile şi tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsă acoperire din ţară. Cei care ne vor vizita vor avea ocazia să descopere singuri universul lumii digitale şi cum îi ajută aceasta să facă lucruri pe care acum câţiva ani doar ni le imaginam, cum ar fi să descarce fişiere de mari dimensiuni sau să asculte muzică, rapid şi în condiţii de mobilitate”, a explicat Jean-Francois Fallacher, CEO Orange România, la inaugurarea caravanei.

Dirijori de la distanţă

De asemenea, vizitatorii caravanei pot vedea un documentar despre evoluţia mijloacelor de comunicaţie şi se vor putea juca pe mai multe tipuri de ecrane, dar şi la o masă interactivă.


Cei care vin la cortul „4G discovery tour” seara, între orele 17:00 – 18:00 şi 19:00 – 20:00, vor avea parte de o altă experienţă inedită. Prin intermediul unui ecran, al unei camere video şi al unei aplicaţii dedicate, ei vor putea dirija de la distanţă o orchestră interactivă aflată în Bucureşti.

„Orange este acum capabilă să asigure servicii de internet mai rapide, a doua generaţie de 4G, care este 4G plus, care combină două canale de 4G oferind viteze de până la 300 de Mbps. România este a doua ţară din Europa de Est unde se întâmplă acest lucru”, a arătat Jean-Francois Fallacher.


Serviciile de internet la viteze 4G au fost lansate la Cluj-Napoca la începutul lunii aprilie 2014, acoperind 98,5% din populaţia municipiului. La nivel naţional, acoperirea 4G oferită de Orange este de peste 46% din populaţia totală şi 73% din populaţia urbană, în peste 1.000 de localităţi.

“În Transilvania, consumul de date a înregistrat o creştere foarte mare, astfel că nu e de mirare că investiţiile Orange se axează în prezent pe această regiune. Transilvania este o regiune specială pentru companie, municipiul având un număr mare de clienţi Orange”, a declarat Jean-Francois Fallacher.

Etichete: orange
Ultimele Stiri
abonare newsletter