Actualitate

VIDEO - Accident rutier în Dej. O fetiţă de două luni a murit şi şapte persoane au fost rănite

Un accident rutier grav, soldat cu un deces şi mai multe persoane rănite a avut loc vineri după amiaza în localitatea Dej pe strada Vâlcele.

sursa foto: someseanul.ro sursa foto: someseanul.ro

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17.00. Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma coliziunii opt persoane au rămas încarcerare, printre care şi mai mulţi copii.

“Am fost solicitaţi să intervenim pe strada Vâlcele din Dej la un accident rutier. Au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, opt persoane au fost transportate la spital, dintre care patru copii. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare şi cu un echipaj SMURD”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.


UPDATE

Reprezentanţii IPJ Cluj spun că a fost vorba despre o ciocnire frontală între două maşini, în urma căreia toţi pasagerii au ajuns la spital.

“Este vorba despre o ciocnire frontală între două autoturisme. În fiecare maşină se aflau patru persoane. Toţi pasagerii au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital. Nu ştim exact starea de sănătate a victimelor. În zona respectivă se circulă pe un singur sens, poliţiştii fiind la faţa locului pentru măsurători şi pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


În accident au fost implicate un Audi A6 şi un Audi A4. În urma impactului, autoturismul A6 s-a izbit frontal de celălalt automobil şi una dintre cele două maşini a ajuns în şanţul de pe marginea şoselei. 

UPDATE

Potrivit dejeanul.ro, din autoturismul ajuns în şanţ, pompierii au scos o fetiţă de doar două luni, în stare gravă, care a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Dej. Pentru ea, a fost chemat un echipaj SMURD de la Cluj Napoca pentru a o transfera la UPU 1, dar inima fetiţei nu a mai rezistat, declârandu-se decesul după mai bine de o oră de resuscitare.


În acelaşi autoturism s-au aflat şi părinţii fetiţei, dar şi un cetăţean suedez, care au ajuns de asemenea la Spitalul Municipal Dej în stare gravă. Alte patru persoane din autoturismul AUDI A6 au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform sursei citate, martorii spun că autoturismul care a ajuns pe contrasens a încercat să evite o dubă care a ieşit din curtea unui depozit din zonă, fără să se asigure. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter