Actualitate

Bugetul Turzii din acest an depășește 80 de milioane de lei

Bugetul de venituri și cheltuieli al Turzii, care va avea în acest an o valoare aproximativ egală cu cea de anul trecut, așteaptă girul consilierilor locali vineri, 31 ianuarie, în cadrul ședinței ordinare.

Proiectul bugetului local pentru anul 2013 prevedea realizarea unor venituri în valoare de 81.537.000 lei. În acest an bugetul este în ușoară scădere și este cifrat la 80.813. 000 lei.

Banii vor fi folosiţi cu precădere, pentru finanţarea cheltuielilor necesare pentru asigurarea funcţionării instituţiilor administraţiei publice locale. Doar 2,15 milioane vor fi alocate investiţiilor.


Dintr-un total de 263 de milioane de lei, la cât se ridică toate investiţiile demarate în oraş, au fost realizate până în decembrie 2013 doar lucrări de 71,5 milioane lei şi au mai rămas de executat lucrări de 192 de milioane.

Veniturile provin din impozitul pe venit, cote și sume defalcate, impozite șI taxe pe proprietate, taxe pe servicii specifice, venituri din proprietate, venituri din prestări servicii și alte activități, taxe administrative, eliberări permise, subvenții de la bugetul de stat etc.


 

 


 

 

Etichete: turda buget 2014
Ultimele Stiri
abonare newsletter