Actualitate

Trei hoți de lemne, prinși de polițiști într-o singură zi

Cu ocazia acţiunilor organizate pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale privind recoltarea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase, poliţiştii clujeni au prins trei hoți de lemne în mai multe localități din județul Cluj.

Trei hoți de lemne, prinși de polițiști într-o singură zi Trei hoți de lemne, prinși de polițiști într-o singură zi

Polițiștii din cadrul Postului Comunal de Poliţie Călăţele l-au prins pe M.C. de 41 ani din oraş Huedin care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 5,01 mc material lemnos, respectiv cherestea de esenţă răşinoase, fără a deţine acte de provenienţă şi de însoţire a mărfii. Bărbatul a fost sancţionat, iar materialul lemnos în valoare de aproximativ 1.500 lei a fost  confiscat şi predat Ocolului  Silvic Huedin. Și polițiștii din Căpuşu Mare l-au prins pe  R.C. de 39 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce transporta cu o autoutilitară 5 mc lemn de foc din specia fag, fără a poseda documente legale de transport și proveniență.  Materialul lemnos în valoare de  750 lei a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Gilău, bărbatul fiind sancţionat cu amenda contravenţională conform Legii  171/2010.

Tot ieri, polițiștii clujeni l-au prins în trafic pe D.V. de 31 ani, din comuna Măguri Răcătău, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1 mc material lemnos (lemn foc), fără a avea asupra sa acte de proveniență.


Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de 500 lei a fost ridicat în vederea confiscării.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter