Actualitate

UPDATE ACCIDENT: Trei mașini au fost implicate într-un accident la ieșirea din Apahida. Una dintre ele aparţine Direcţiei Agricole Cluj

Trei mașini au fost implicate într-un accident la ieșirea din Apahida. Una dintre ele aparţine Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Cluj.

ACCIDENT cu trei mașini implicate la ieșirea din Apahida ACCIDENT cu trei mașini implicate la ieșirea din Apahida

UPDATE: Una dintre maşinile grav avariate aparţine DAJ Cluj

Una dintre maşinile grav avariate aparţine Direcţiei Agricole Judeţene (DAJ) Cluj. Potrivit, inginerului Iuliu Suătean, directorul DAJ Cluj, conducătorul autovehiculului, unul dintre şoferii Direcţiei Agricole,  este în stare bună, "pe piciorele lui", însă maşina este "făcută zob". "Vom vedea în ce măsură vom putea recupera prejudiciul de la cel care a cauzat accidentul", a declarat Suătean pentru Monitorul de Cluj.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Cluj, accidentul a avut loc în jurul orei 10:20 din cauza unei depăşiri neregulamentare. Vinovat de producerea accidentul este un şofer care nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să facă o manevră de depăşire.


"Poliţia a fost sesizată în jurul orei 10:20 de producerea acidentului. Conducătorul unui autoturism ce circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca a intrat în depăşire cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie. Acesta nu s-a asigurat în momentul în care a făcut depăşirea şi a intrat în coliziune cu un autorutism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, şoferul care a făcut depăşirea şi două persoane din maşina în care s-a izbit au fost rănite, ele fiind transportate, cu ambulanţa, la spital", a declarat pentru Monitorul de Cluj, Adriana Vornicu, purtătoarea de cuvânt al IPJ Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj trei mașini ar fi implicate în accidentul rutier și este posibil să existe două victime.


Andrei Biriş, purtătorul de cuvînt al ISU Cluj, a declarat pentru Monitorul de Cluj că în urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital. "În accident au fost implicate trei maşini mici, acesta soldându-se cu trei răniţi. La faţa locului s-a deplasat şi o autospecială de pompieri, pentru a ajuta la descarcerare însă intervenţia ei nu a fost necesară. Vicitimele au fost transportate cu o ambulanţă la spital".

Ultimele Stiri
abonare newsletter