Actualitate

Fan ARESTAT după ce a postat un mesaj cu ameninţare pe Twitter

Un fan al cântăreţei Pink a fost arestat după ce a postat, în glumă, un mesaj pe Twitter în care a spus că a adus cu el o bombă la concertul pe care artista americană l-a susţinut duminică în oraşul australian Melbourne, potrivit Mediafax.ro.

Fanul, un băiat în vârstă de 16 ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost dat afară de la concertul susţinut de Pink la Rod Laver Arena din Melbourne, după ce a postat un mesaj pe Twitter, la scurt timp după ce artista americană a urcat pe scenă, informează contactmusic.com.

Mesajul, care a fost de atunci şters de pe această platformă de microblogging, includea următorul text: "Pink, sunt pregătit cu bomba mea. E tipul să arunc în aer Rod Laver Arena".


Angajaţii serviciilor de securitate l-au identificat pe adolescent cu ajutorul fotografiei acestuia de pe contul său de Twitter. Adolescentul a fost arestat la doar 10 minute după începerea concertului.

Potrivit publicaţiei australiene Herald Sun, tânărul a fost ulterior eliberat din arestul poliţiei, dar va primi o citaţie pentru a se prezenta la tribunal.

Etichete: arest twiter fan
abonare newsletter