Actualitate

O fostă handbalistă, ARESTATĂ pentru un FURT dintr-un mall din Cluj

<p><strong>Andreea Stanciu, fostă jucătoare a echipei de junioare CSŞ Zalău şi a celei de senioare HC Zalău  şi soţul ei, Gelu Stanciu, au fost prinşi marţi noapte de poliţişti în Zalău, după ce fuseseră daţi în urmărire generală pentru furtul sumei de 5000 de euro şi a unui ceas dintr-o maşină aflată în parcarea unui mall din Cluj, informează sportulsalajean.ro, conform Mediafax.ro.</strong></p>

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj au identificat marţi noaptea, pe raza municipiului Zalău, două persoane, soţ şi soţie, S. Andreea şi S. Gelu, date în urmărire generală de IPJ Cluj. Pe numele celor doi s-a emis un mandat de arestare prevenită pentru 30 de zile pentru că au furat 5.000 de euro şi un ceas dintr-un autoturism aflat în parcare la un mall din Cluj", a declarat Tincuţa Dumuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.


În vârstă de 23 de ani, Andreea Stanciu, pe numele dinaintea căsătoriei Tămaş, a jucat la CSŞ Zalău, iar pentru o perioadă a avut şi dublă legitimare la HC Zalău. Timp de un sezon a jucat şi la echipa de junioare de la Rapid Bucureşti. Handbalista a făcut parte şi din naţionala de junioare.

abonare newsletter