Actualitate

Mașină răsturnată peste o tânără în Dej. A fost transportată de urgență la spital.

O maşină s-a răsturnat peste o tânără de aproximativ 20 de ani în Dej. A fost transportată de urgență la spital.

Mașină răsturnată peste o tânără în Dej | Foto: ISU Cluj Mașină răsturnată peste o tânără în Dej | Foto: ISU Cluj

 

 


O maşină s-a răsturnat peste o tânără de aproximativ 20 de ani pe strada Dealul Florilor din municipiul Dej. A fost transportată de urgență la spital.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au fost solicitați să intervină după ce o autoutilitară s-a răsturnat peste o tânără pe strada Dealul Florilor din municipiul Dej. La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit tânăra surprinsă sub partea laterală a autoutilitarei, în stare de conștiență și cooperantă. Echipajele operative au acționat cu echipamentele din dotare pentru a stabiliza și ridica autovehiculul, reușind să extragă tânăra, în vârstă de aproximativ 20 de ani, fără agravarea stării generale. În momentul care a fost eliberată, echipajele au constatat că aceasta prezenta doar afecțiuni ușoare. Ulterior tânăra a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 40 de ani rănit într-un accident cu un ATV, la Dăbâca. I s-au efectuat manevre de resuscitare şi a fost transportat la spital.

Bărbat lovit de mașină, în Gherla. Victima, transporată la spital cu multiple traumatisme.

abonare newsletter