Actualitate

Femeie căzută de la înălțime, în Baciu. A fost transportată la spital.

O femeie de 30 de ani, din Baciu, a suferit multiple traumatisme după ce a căzut de la înălțime, duminică, fiind transportată de urgență la spital.

O femeie din Baciu a suferit multiple traumatisme după ce a căzut de la înălțime. Victima, transporată de urgență la spital/Foto: Depositphotos.com O femeie din Baciu a suferit multiple traumatisme după ce a căzut de la înălțime. Victima, transporată de urgență la spital/Foto: Depositphotos.com

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, duminică dimineața, pe strada Saturn din localitatea Baciu, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a suferit mai multe traumatisme, cel mai probabil în urma căderii de la înălțime.

 


La fața locului au ajuns o autospecială complexă de intervenție, o motocicletă SMURD și un echipaj SAJ. 

„Aceasta a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, potrivit ISU Cluj. 


În momentul sosirii echipajelor operative, femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, prezenta multiple traumatisme, dar era în stare de conștiență și cooperantă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul în urma căruia un copil a căzut de la etajul doi al unui bloc din Cluj-Napoca? Micuțul a rămas nesupravegheat și a picat pe geam.

abonare newsletter