Actualitate

Cum s-a produs accidentul în urma căruia un copil a căzut de la etajul doi al unui bloc din Cluj-Napoca? Micuțul a rămas nesupravegheat și a picat pe geam.

Copilul de doi ani care a căzut de la etajul doi al unui bloc de locuințe din Cluj-Napoca a picat pe geam într-un moment în care nu era supravegheat.

Poliția face cercetări pentru vătămare corporală din culpă în cazul copilului căzut de la etajul doi al unui bloc din Cluj-Napoca/Foto: pixabay.com Poliția face cercetări pentru vătămare corporală din culpă în cazul copilului căzut de la etajul doi al unui bloc din Cluj-Napoca/Foto: pixabay.com

 

 


Polițiștii clujeni au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 10.30, prin apel 112, despre faptul că un minor ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, într-un moment în care micuțul a rămas nesupravegheat, acesta ar fi urcat pe un mobilier și ar fi căzut ulterior prin geamul deschis. 


CITEȘTE ȘI: 
Copil de doi ani, căzut de la etajul doi al unui bloc din Cluj-Napoca. A fost transportat de urgență la spital.

La fața locului au fost dirijate de urgență echipajele de poliție și SMURD.

„Din primele cercetări s-a stabilit că, dintr-un imobil situat la etajul 2, un minor în vârstă de 2 ani, care se afla într-o cameră nesupravegheat, la un moment dat s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut prin geamul de la cameră”, informează IPJ Cluj la solicitarea monitorulcj.ro


Copilul ar fi căzut inițial pe un pavilion situat la etajul 1, iar apoi la nivelul solului.

Echipajul medical a acordat de urgență ajutor calificat, ulterior minorul fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.


Pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul și pentru a fi luate măsurile legale, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de doi ani, căzut de la etajul doi al unui bloc din Cluj-Napoca. A fost transportat de urgență la spital.

abonare newsletter